Most vetem nitrixet. Véleményeket kérek valaki használta már?
Figyelt kérdés
Akarnám tudni hogy segített nektek és menyit segített fell szedni kilót meg mindent tudni akarok a nitrix-rul tapasztalat stb.
19f/182cm/76kl
2011. máj. 26. 12:09
11/16 clint válasza:
a myofusion a legjobb amit kaphatsz ennyi lovéért.
12/16 A kérdező kommentje:
oké. kösz mind a 2 nek.
2011. máj. 27. 16:58
13/16 A kérdező kommentje:
Most nem tudom hogy mi van?
Már 3 napja eszem és 2X3 tehát 2 tb,amikor be veszem 10 perc múlva kell menni pisilni,igaz hogy tovább bírók gyűrni meg jóban látszanak az erek.
Nem szedek mellé semit, na tehát ennek így kell leni ?
2011. máj. 31. 14:18
14/16 TOMAtm válasza:
tanulj meg írni te gyökér,azt h semmit,vettem,mennyit még az 5 éves unokahugom is jól írja le.szánalom vagy,az ilyenek miatt hiszik azt h a gyúrósok s*ggfejek.azt meg h a szedjek -et kijavítva is szegyek -nek írtad már nem is minősítem.
15/16 A kérdező kommentje:
TOMAtm-k.u.r.v.a anyád ez jól van le írva.
2011. júl. 13. 02:21
16/16 anonim válasza:
SZiasztok! Én is vettem egy 180db-os nitrixet plusz mellé cell mass-t. A problémám az lenne, hogy mivel hétfőtől péntekig dolgozok reggel 8tól délután fél6ig, így edzeni max hétvégén tudok elmenni egyszer. Mivel kemény fizikai munkát végzek( naponta kb 6-7 tonna anyagot mozgatok meg ,ezdve az 5kilos zsáktól egészen az 50kilosig), így azt hiszem ezzel a részével nincs is gond. Két hete szedem a nitrixet és cell masst, de egyenlőre nem sok változás van. Se erőtöbblet, se eresedés, se semmi gyakorlatilag. Lehetséges, hogy a szedéssel van gond? Reggel fél7kor kelés 3x3 nitrix, fél8 csirkemelles szendvics,8kor kezdődik a meló. 10kor újra egy szendvics, 11:20kor 3x3 nitrix, fél12kor egy adag cell mass, délben ebéd, 3kor ismét egy szendvics, 5kor újra 3x3 nitrix, fél6kor vége a melónak 5:45kor egy újabb cell mass, 6:30körül vacsora és vége a napnak. Ebédre és vacsorára is próbálok minél több csirkét enni, de persze igényelem a menyasszonyom házi kosztját szóval ez nem mindig jön össze. Szóval érdekelne a véleményetek, adagolás, kaja, várható hatás terén. Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!