Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van aki hasznalta mar az...

Van aki hasznalta mar az Abundant mellnoveszto kremet? Most rendeltem meg es kezdtem el hasznalni. Irjatok rola velemenyeket legyszi, elore is koszonom.

Figyelt kérdés
(Mellette meg szedem a Beauty Breast-et, mar ket honapja, de semmi hatas. Tudom, ido kell a fitoosztrogennek,2-3 honap legalabb, erre a kremre viszont 100% penzvisszafizetesi garancia van, ez azert bizalomkelto. Nalatok mennyire valt be?
2010. jan. 28. 00:53
 1/5 anonim ***** válasza:

Szia

Őszintén szólva én nem hiszek az ilyen mellnövesztő szerekben. Mit növesztene? A mell javarészt zsírszövetből áll, tehát akkor azokat növeszti?

Annak idején rendeltem ilyen fogyasztó tablettát, és arra is 100% pénzfizetési garancia volt. Persze semmit nem hatott, visszaküldtük. Ez után írtam levelet a fogyasztóvédelemnek arról a cégről, akik forgalmazták, és kiderült, nem voltak bevizsgáltatva... De amúgy visszafizették az árát. Ez jó biznisz nekik, mert nem hiszem, hogy mindenki visszaküldi, aki meg igen, annak kénytelenek fizetni. Hát nekem fizettek is meg írtam is a fogyasztóvédelemnek.

2010. jan. 28. 01:04
 2/5 anonim ***** válasza:

Mondjuk, itt a cég weboldalán semmit nem írnak részletesen a "100% pénzvisszafizetési garanciáról", tehát ne lepődj meg, ha reklamáció esetén csak a bontatlan, sértetlen krémet veszik majd vissza!

Azt azért tudnod kell, hogy nem egyformán hatásos mindenkire minden készítmény! Nem vagyunk egyformák, ami az egyik embernél remekül beválik, az a másiknál nem biztosan lesz hatásos...

Ha most elkezdted a Beauty Breast-et, az 2 hónap alatt már kezd beépülni a szervezetedbe, ezután lesz várható a hatása, de most "rákensz" ebből a krémből, majd azt fogod gondolni, ettől kezdenek hirtelen nőni a melleid, holott nem is ettől, hanem amit már hónapok óta használsz!

Tudod, sokféle "csoda-mellnövesztőt" árulnak Mo-on (még többet az USA-ban), de alig 1-2 van, ami tényleg hatásos... Sajnos, 90%-ban méregdrága vackok, mire rájönnek a Vevők, hogy hatástalan, addig az Eladók jól megszedik magukat.

Aztán egy másik név alatt újabb "csodaszert" dobnak piacra (méregdrágán), megint megszedik magukat és így aztán kényelmesen eléldegélnek.

Én jobban hiszek a Beauty Breast-ben, nekem attól nőtt 2 kosárméretnyit a mellem, ezt már folyamatosan 5-6 éve látom a piacon, ez tényleg a legtöbb nőnél hatásos! (Én is azért vettem ezt.) Nálam 9 hónapos kúra kellett, de van olyan ismerősöm, akinek elég volt 6 hónap is.

Végülis a lányok melle sem 1 hónap alatt fejlődik ki, idő kell a növekedéshez.

Inkább azt javaslom, hogyha türelmetlen vagy, akkor gyorsíthatod a mellnövelő kúrádat GÖRÖGSZÉNAMAG tea ivásával vagy kapszula szedésével.

A görögszénamag (fenugreek) a legfontosabb hatóanyaga a mellnövelő szereknek!!!

Gyógynövényboltokban kapható a "Dr.Makai-féle Görögszénamag (100mg)" kb. 800 Ft-ért.

A dobozban levő magocskákból a leírás szerint főzz teát és naponta 2x 1-1 csészényit igyál meg belőle!

VAGY : ha nincs időd teát főzni, vagy nem ízlik a gyógytea íze, akkor megveheted kapszulás formában is :

[link]

Ja, és ami még lényeges : a Abundant-krém cég weboldalán (naná, hogy!) égig dicsérik a krémjüket, kitettek (kicsinyítve!) többféle oklevelet, engedély-okiratot, legalábbis a képüket... Ezeken az okleveleken lehet akármi is.

A krém viszont sem az UNIÓ-ban, sem Mo-on nincs bevizsgáltatva, még csak regisztráltatva sem!!!

(Elég sok USA-beli készítményt Európában nem tudnának engedélyeztetni, mert itt szigorúbbak az egészségügyi előírások, mint az USA-ban.)

2010. jan. 28. 02:32
 3/5 anonim válasza:

Szia!

Én most használom és nekem beválik. Alig 2 hete használom és szemmel jól érzékelhető a hatás! kb. 2 hónapra való adagot vettem, eddig nagyon meg vagyok elégedve!

Én ajánlom!

Ancika

2010. febr. 12. 09:56
 4/5 A kérdező kommentje:

Kedves Ancika!

Neked nem volt azert gyanus, hogy a weboldalon sokszor Siluette es Perfect Woman nev van az Abundant helyett (mashonnan illesztettek be a szoveget es nem javitottak ki), na meg, hogy a dobozon kriksz-kraksz-ok vannak es semmifele igazi, hivatalos jelzes?

Utana neztem es a gyarto cime nem is letezik, az oklevelekre nem lehet rakattintani, hogy meglasd nagyitva is....szoval, kicsit bizalmatlan vagyok. En is hasznalom 2 hete, mint Te (ha nem toluk irtal, bocsi) es valoban mintha valami hatna...de ez egy senki altal nem ismert termek meg. Es akkor azok a hozzaszolok hogyan tudjak mar hasznalni honapok ota, ha annyira uj? Es ok hol szereztek be, ha csak most robbant be a piacon? Igen, hat, ez rendben is van, de aztan kesobb mi van, ha lesz valami bajunk? Jaj, nem tudom. Maradok a gorogszenanal. Talan annak a hatasai jelennek meg most...

Irj majd legyszi szemelyesen, ha gondolod, kozmakrisz@gmail.com. Koszonom Neked, kedves, hogy valaszoltal.

2010. febr. 13. 09:13
 5/5 A kérdező kommentje:
Alaposabban utanuk neztem es valoban letezik az a gyarto ceg csak meg uj ez a krem, de tenyleg nagyon hatasosnak mondjak. Hat, lassuk. Nalam az a baj, hogy a bal mellem nagyobbra duzzadt, a jobb pedig meg le van maradva. Viszont a lenyeg, hogy tenyleg beindult valami. Hajra. :)
2010. febr. 14. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!