Elkezdtem konditerembe járni ma, véleményeteket szeretném kérni + tanácsot szeretnék kérni?
175 cm ,és 85 kg vagyok,elég nagy hasam van,elég sok rajtam a háj,de nem mondhatom magam egyaltalán dagadtnak. Viszont szeretném kitornázni magam. Edzéstervem : 1.nap : mell,bicepsz
2.nap : hát,tricepsz
3.nap : váll,has,láb
4.nap : pihenő
Majd az egész újból körbe körbe. Na most azt hallottam,hogy ha sok rajtam a zsir,akkor kis sulyokkal kell tornaznom,azt mondták inkább "kis sulyokkal sokat" mint "nagy sulyokkal keveset " Úgy kezdtem el tornázni,hogy pl. mell 3 fajta torna,és mind3 fajta tornaból 4 széria. aztán ugye bicepsz 3 fajta torna 4 széria...Ennyi egy napra,ahogy leirtam a tervet Kis sulyokkal tornázok. Holnaptól minden nap 20 perc futás,mert nagyon van mit leadnom !!! Ha téves úton járok,igazitsatok légyszives el... Mindenképp le kell adnom az uszogumikat,amk az oldalamon, a hasamon vannak,de van zsir a mellemen,a kezemen mindenho,szoval egy 10 kg fogyás jól esne. Nem vagyok türelmetlen,viszont amilyen gyorsan lehet,olyan gyorsan szeretném leadni a felesleget,és kidolgozni magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!