A fegyencedzésbe vannak különféle gyakorlatok, de nem tudom hogy miből mennyit kell meg hogy milyen szintek vannak mert csak az internetes változat van meg. Ha valaki segíteni azt megköszönném. Valaki segítene?
* Automatikusan eltávolított tartalom.
* Automatikusan eltávolított tartalom.
Mindegyik gyakorlatból van a első lépés.
Ezen belül van a kezdő,középhaladó,haladó szint.
Kinézed az első lépést megcsinálod belőle a kezdő szintet.
És végigmész ugyanígy mind a 6 gyakorlat első lépésén,kezdő szintjén.
Edzés végén felírod.
Ha már megy az első lépés/haladó szint,akkor csinálod még egy hónapig,aztán léphetsz a második lépés/kezdő szintre.
Rendben. Azt még leírnád hogy mik vannak a kezdő szintben és milyen gyakorlatok és hogy hányat kell csinálni belőlük?
Nagyon örülnék neki. Én azért nem tudom mert csak az a változat van meg ami a neten volt és ott nincs sok dolog.g
Ami a neten megtalálható könyv, az ugyan az mint, az eredeti, így igazából minden benne van.
Haladj végig a gyakorlatokon és minden gyakorlátnál meg van adva mennyi az optimális mennyiség, amit ha elértél továbbléphetsz a következő gyakorlatra. Ha esetleg sok lenne a kezdő lépésben megadott ismétlés akkor csökkentsd azt és folyamatosan növeld, ahogy erősödsz.
Ezeken az oldalakon találsz segítséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!