Testépítők. Mi lehet a gond? Azért nem nővök mert hülye voltam, vagy valami más a baj forrása? A Többi lent!
több mint 1-éve edzek 170cm 75kiló vagyok 39-es kar stb..
a baj ott van hogy én hülye 3hónap után kokszoltamm...:S
tudom hogy egy f@sz vagyok de akkor ez nem számított(szétmentem barátnőmmel 4-év után és ő utánna izmos pasikkal ismerkedet a többit kitaláljátok..és vissza akartam kapni)bármi áron..mostmár bánom mert fél éve akkárhogy eszek tápkiegezek egyszerűen nem növök..:S
mostmár csak akkor fogok ha megint kokszolok?..:S
megérdemlem mert én voltam a f@szkalap...
de segítenétek? mármint mit tudok csinálni variáljak a kaján még keményebb edzés?? nagyon megszerettem a testépítést és akkor se hagyom abba ha ilyen maradok!
remélem tudtok segíteni! köszönöm előre is!!
utókúrám volt..Methandienont-szedtem a max napi 3-szem volt...levezettem utánna szedtem 2x2 Zitát összesen 60-szemet és Clomid-ot 20-szemet majd 1doboz Advanced Pct-t
volt hogy ki hagytam 1-hetet de semmi változás...
ami fura hogy "erős" vagyok nem is kicsit és mégsem növök..
ezek szerint megint kokszolni kell..csak most "szuris" cuccot kell bevetni..
ami furcsa hogy van 1-haverom aki szinte mindig kokszol..1-2hónap szünettel a kúrák között és mégis fejlődik..ezek szerint 1000-jobb a genetikája mint nekem..:S
GreenTea
A haverod aki folyamatosan koxol éppen azért fejlődik jobban. Aki ért hozzá és még a genetikája is jó, az bizony elég egyenletesen képes fejlődni (egy bizonyos szintig).
kipróbálom a HST-edzéstervet remélem beválik...
erre gondoltam:
TOMAtm:szerinted jó ez a HST-edzésterv vagy tudsz ajánlani jobbat??
köszi előre is!!
GreenTea:ebben igazad van(de kokszoljon az ő dolga) de én nem fogok kokszolni megint csak ha már minden kötél szakad...azért akkarom kipróbálni a HST-edzéstervet hátha az beválik...
TOMAtm:neked hogy vált be a Hst-edzésterv? artad hogy jó volt meg fáradtál rendesen..mennyit sikerült fejlődnöd,"nőni" a 8-hét alatt??
válaszod előre is köszönöm és az eddigi segítséget is!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!