Ha egy kicsit izmosabb lennék, fogynék? (16/L)
Figyelt kérdés
Tudom hogy hülyén hangzik a kérdés. Nos: elég keveset mozgok, a tv előtt ülök, és a mozgás csak sétában nyílvánul meg (suli álltal). Úgy tudom hogy az izom zsírt "eszik" és ebből azt a következtetést vontam le, hogy ha kicsit formába jönnék/karban tartanám magam, akkor az azt jelenti hogy több izom= nagyobb zsírégetés? Jól értem? :)2011. máj. 23. 20:11
1/6 anonim válasza:
mark86
igen nagyjából! fogyás=diéta+aerob+súlyzós edzés!mind a 3 szükséges!
2/6 anonim válasza:
Küldj képet az alfeledről, és megszakértem a témát!
3/6 anonim válasza:
igen,jól érted:)
de azért figyelj a kajára is.
4/6 anonim válasza:
baromság. a meglévő zsír nem fog azért eltűnni, mert izom is van mellette. nem falja fel az izom a zsírt, mint a baktériumot a fehérvérsejt. remélem nem így értetted. példának nézz meg pár erőemelőt, b@szottul izmosak, de azért van rajtuk zsír is.
5/6 anonim válasza:
mark86
egy izmos ember sokkal könnyebben leadja a zsírt mint egy nem izmos...
nyilván ez csak könnyít rajta de igaz!
6/6 anonim válasza:
az izomzatod a motor a mozgásodhoz.
az üzemanyag pedig a zsír. sok ember jól feltankol, nem mintha egy nagy izomtömeget kellene fenntartaniuk..
ha edzed, növeled az izomzatodat, akkor valóban megnő az energia (zsír) fogyasztásod mind az edzéssel, és a nagyobb izomtömeg miatt nyugalmi állapotban is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!