Edzés előtt/után mi lenne a megfelelő étkezés?
20, lány vagyok, és 2-3 kg-t szeretnék fogyni, de leginkább feszesedni. az étkezéssel alapjáraton nincs gondom: minden nap csirkemell filé, ebédre rizzsel, vacsira zöldséggel, minden nap túró, reggel zabpehely.
heti 2 aerobot csinálok, 2x hasizom erősítés, 2x comb és fenék erősítés.
felmerült bennem a kérdés, hogy melyik fajta edzés előtt/után mit tanácsos enni? tudom, hogy a proteinturmix lenne a legjobb megoldás, de anyagi okok miatt ezt nem engedhetem meg. így inkább arra lennék kíváncsi hogy mikor kell lassú/gyors felszívódású ch/fehérje. (a lehetőségeim: túró, sovány hús, zabpehely, rizs, gyors ch meg... étcsoki? :D)
szóval el vagyok veszve, tanácsokat szeretnék :)
mark86
add el a feljebb író csajsziknak!
Nem segít, hanem az edzéssel kb többet ártasz mint használsz egy idő után ha nincs turmix... Edzés után gyorsan felszívódó tápanyag kell, különben az izmaidat bontja a szervezeted.
Én ezt használom: [link] Bocsi 90 el több mint 2700 és ha úgy vesszük ugyanannyiba van mint az első kommentelőjé csak kisebb a kiszerelés. Ízre a kapucsínós finom, de meleg vízbe kell oldani és csak utána célszerű hideg vízzel hígítani. Összetétele szerintem teljesen korrekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!