Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan, milyen gyakorlattal...

Hogyan, milyen gyakorlattal tudnám erősíteni a pislogásom?

Figyelt kérdés
Elég nehezen megy néha, van hogy úgy lecsukódik ki se tudom nyitni (főleg ha alszok) szóval valahogyan meg kéne erősítenem hogy ki tudjam bármikor nyitni a szemem .
2011. máj. 23. 15:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

mark86

A ránctalan és csillogó szemekért végezzük a következő gyakorlatot: Puhán letakarjuk tenyerünkkel a szem körüli bőrt, majd lassan összehúzzuk a szemet, ügyelve arra, hogy ki ne csússzon a bőr a tenyér alól. Ekkor remegni kezd a szemizom, így tartjuk, megfeszítve kb. 10 másodpercig, majd gyorsan ellazítjuk. Pihenés nélkül érdemes a gyakorlatot 3-szor megismételni. Majd lazításképpen kétszer jobbra, kétszer balra nézünk, aztán kétszer föl, és kétszer le, végül a szemünkkel körzünk.

Az alsó szemhéj edzésére, a karikák eltüntetésére tágra nyitott szemmel nézünk előre, majd lassan fölemeljük az alsó szemhéját, és „gonoszul" nézünk. Így tartjuk fölhúzva, amíg 10-ig számolunk, utána megpróbáljuk gyors egymásutánban 15-szor a felső szemhéjunkig emelni az alsót. Sosem szabad a felsőt leengedni! Pihenés nélkül meg ismételjük a gyakorlatot 2-szer, majd ferdén föl és lenézünk 3-szor és ellentétes irányba is 3-szor.

ez a szemhéj-bicepszet is erősíti!

2011. máj. 23. 16:00
 2/10 anonim ***** válasza:

:DDDDDDD

Köss rá súlyokat, aztán hajrá!! :D

2011. máj. 23. 16:00
 3/10 anonim válasza:
Ha alszol akkor senki nem tudja kinyitni, csak simán hagyd ha álmos vagy hagy csukodjon le és aludj egy mélyet.
2011. máj. 23. 16:09
 4/10 anonim ***** válasza:

Tarts a szobádban parlagfüvet.

Az biztosan megpislogtat.

2011. máj. 23. 17:21
 5/10 anonim ***** válasza:
mark86, a ránctalan és csillogó szemekért végzett gyakorlatban a levezetésnél mindkét irányba kell, vagy elég az egyik irányba körözni a szemünkel?
2011. máj. 23. 20:18
 6/10 anonim ***** válasza:

mark86

mindkét irányba természetesen!

2011. máj. 23. 20:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Köss köteleket egy hiúzra,és húzasd ki vele.(eldobsz egy nyúlcombot,és már szalad is utána)mikor kihúzta elég messzire,pislogj sokat és erősen addíg amíg vissza nem pislogod a hiúzt a startpontra.aztán megint nyúlcomb dobás-heti 3x edzz,5x10-es ismétlésszámmal.
2011. máj. 23. 20:57
 8/10 A kérdező kommentje:

Kösz mark86, ma voltam a terembe és megedzettem azt is, teljesen bedurrant a szemem, de a hiúzos dolgot is kipróbálom.

kösz a válaszokat :D

2011. máj. 23. 21:41
 9/10 anonim ***** válasza:

mark86

nincs mit! én holnap edzek szemhéjra,de arra figyelj hogy utána is idd meg a turmixot igaz hogy kis izomcsoport de akkor is! ;)

2011. máj. 23. 21:43
 10/10 A kérdező kommentje:
persze, iszok ! Amúgy elég nagy izomlázam van most ott, lehet mert nem csináltam levezetést, se nyújtást, így ott maratt a tejsav...
2011. máj. 24. 21:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!