Hogyan, milyen gyakorlattal tudnám erősíteni a pislogásom?
mark86
A ránctalan és csillogó szemekért végezzük a következő gyakorlatot: Puhán letakarjuk tenyerünkkel a szem körüli bőrt, majd lassan összehúzzuk a szemet, ügyelve arra, hogy ki ne csússzon a bőr a tenyér alól. Ekkor remegni kezd a szemizom, így tartjuk, megfeszítve kb. 10 másodpercig, majd gyorsan ellazítjuk. Pihenés nélkül érdemes a gyakorlatot 3-szor megismételni. Majd lazításképpen kétszer jobbra, kétszer balra nézünk, aztán kétszer föl, és kétszer le, végül a szemünkkel körzünk.
Az alsó szemhéj edzésére, a karikák eltüntetésére tágra nyitott szemmel nézünk előre, majd lassan fölemeljük az alsó szemhéját, és „gonoszul" nézünk. Így tartjuk fölhúzva, amíg 10-ig számolunk, utána megpróbáljuk gyors egymásutánban 15-szor a felső szemhéjunkig emelni az alsót. Sosem szabad a felsőt leengedni! Pihenés nélkül meg ismételjük a gyakorlatot 2-szer, majd ferdén föl és lenézünk 3-szor és ellentétes irányba is 3-szor.
ez a szemhéj-bicepszet is erősíti!
:DDDDDDD
Köss rá súlyokat, aztán hajrá!! :D
Tarts a szobádban parlagfüvet.
Az biztosan megpislogtat.
mark86
mindkét irányba természetesen!
Kösz mark86, ma voltam a terembe és megedzettem azt is, teljesen bedurrant a szemem, de a hiúzos dolgot is kipróbálom.
kösz a válaszokat :D
mark86
nincs mit! én holnap edzek szemhéjra,de arra figyelj hogy utána is idd meg a turmixot igaz hogy kis izomcsoport de akkor is! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!