Mady kérdése:
Milyen táplálék kiegészítő lenne a jó számomra?
Figyelt kérdés
Hello!
15/F
Kb 1 hónapja kezdtem kondizni de a kondi eddző mondta hogy valamilyen táplálékkiegészitőre lenne szükségem mert nem eszek se húst se halat.Ti mit ajánlanátok ami hatásos és nem horror ára van
Köszi
2011. máj. 22. 23:25
1/11 anonim válasza:
nincs olyan por/kapszula ami helyettesiteni tudná a húst. Főleg ha testépitőnek készül az ember fia akkor alap élelmiszerré válik a csirke+rizs.
2/11 sitch válasza:
ígyvan.legalább alapjaiban próbáld helyretenni az étrended mert így nem nagyon fogsz fejlődni.
3/11 anonim válasza:
GreenTea
Miért nem eszel húst? Ha esetleg vega vagy, akkor tojás és szója kikerülhetetlen! Kajálás legyen először rendben és utána a tápkieg!
5/11 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék testépitő lenni csak hogy jobban fejlődjön az izomzatom.Különben szóját eszek :D
2011. máj. 23. 22:42
6/11 anonim válasza:
Lehet tojás meg szója elég, de szerintem ezekből akkor qrva sok kell. Nemtudom pontosan hogyan lehet hús nélküli étrendet csinálni.
Amúgy van valami különösebb oka, hogy vega lettél?
7/11 A kérdező kommentje:
Háát nem tudom miért pedig egészcsalád húst hússal eszik és én már oviba se voltam oda a csirkéért...aztán utána már öklendeztem tőle amikor akartam enni :S
2011. máj. 24. 21:50
8/11 anonim válasza:
Sajnos pedig a legfontosabb a vegyes szilárd étrend, ami tartalmaz, húst, zöldséget, gabonaféléket, gyümölcsöt. Ezen belül pedig válogatni kell, miben mi is van nagyobb mennyiségben. Aztán megfelelő multivitamin és minerál. A táplálékkiegfészítők szedése a következő. Itt figyelni a protein fajtájára, illetve elolvasni a legkisebb betüket is (mert kezdik butítani)a proteineket.
9/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat de ha ajánlanatok kéne egy táplálék kiegészitőt amitől fejlődnék melyiket mondanátok?Eddzőm a Jumbo-t ajánlotta
2011. máj. 27. 18:17
10/11 anonim válasza:
37g cukrot akarsz nyomatni, akkor edd azt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!