Mondanátok valami jó sportot vagy edzést amivel gyorsabb erősebb leszek mondjuk karate vagy kung fu vagy akármit?
Figyelt kérdés
van egy gyerek az osztály társam és állandóan kötekedik velem. sajnos erősebb nálam 14 éves 179cm kb és 69kg. én 13 éves vagyok és 165cm 57kg így már tudjátok hogy sokkal nagyobb. de nagyon meg szeretném verni! ÉS NEM KELL OLYANOKAT ÍRNI HOGY MONDJAM MEG A TANÁRNAK MERT NEM VAGYOK OLYAN!2011. máj. 21. 14:41
11/14 Neji válasza:
Még annyit,h az illető 14éves tehát 8. os nem??Mert akkor már 3hét és elballag vagy nem jól tudom?Mert 3hét alatt nehéz lenne felkészülni úgy h hirtelen el is verd.Mondjuk folyamatos edzéssel lehetségesˇˇ
12/14 A kérdező kommentje:
nem 7 ikes mert egyszer bukott azért van velem 1 osztályba
2011. máj. 21. 22:17
13/14 A kérdező kommentje:
nincs msn em de csinálok holnap
2011. máj. 21. 22:18
14/14 anonim válasza:
A Karate és a Taekwondo mesterem is ugyan azt mondta erre. Van egy rúgás mind két harcművészetben aminek ugyan az az alapja. Magyarul tolórúgásnak hívják. Ez egy gyors egyenesen, gyomor felé irányuló nagy erejű rúgás a talpad teljes felületével. Egy jól eltalált ilyen rúgás után nincs az az ember aki felálljon. Ap Chagi, mae geri
Írd be googl-be nézd meg hogy néznek ki ezek a rúgások és sajátítsd el. Aztán már nem lesz gond az, hogy sokkal magasabb vagy nehezebb nálad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!