Sziasztok olyan kérdésem lenne hogy van rajtam 1 kis súlyfelesleg has és mell tájékon és le szeretném adni vagy át szeretném dolgozni és hogy a fehérje és a testtömegnövelő mit csinál az izommal?
2011. máj. 21. 12:37
1/9 anonim válasza:
Hány éves vagy? Csak mert ez szimpla szerintem általános iskolás biológia. 1. Zsírból nem lesz izom. 2. A fehérjék építik fel az izomzatot. 3. A tömegnövelő egy olyan fehérje ÁLTALÁBAN amelyikbe raknak dextrózt, maltodextrint, vagy kitudja még mit. Esetleg még kreatin glutamin bcaa is lehet benne. A tömegnövelő azért jó, mert az edzés után a szervezet gyorsabban felszívja mint a csirkét és a rizst, így nem kezdi el a tested "megenni önmagát".
köszi szépen biológiának ebből a részéből sosem voltam jó és még olyan kérdésem lenne hogy haspadon való fekvő tárogatástól mellizmot mennyire lehet kifejleszteni?(google képek tárogatás 2. kép)
2011. máj. 21. 12:49
3/9 anonim válasza:
ha mellette 2 egykezes súlyzóval fekvenyomsz akkor lehet. Valójában minden irányból meg kell dolgoztatni egy izmot.
2011. máj. 21. 13:17
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat 2 db egykezes súlyzóm van 2db 7 kg os + 1 haspad tehát ennyi a felszerelésem és konditeremre meg nincs pénzem sajnos......tehát muszály a házi módszerekkel.
2011. máj. 21. 13:25
5/9 anonim válasza:
2db 7kg os fekvenyomáshoz kevés sajnos. Tárogatáshoz egy darabig megfelelő lehet. Sok sikert!
2011. máj. 21. 13:30
6/9 A kérdező kommentje:
köszi szépen
2011. máj. 21. 13:40
7/9 anonim válasza:
átdolgozni nem tudod a zsírt izommá.kövess magas fehérje/alacsony szénhidráttartalmú étrendet edzés mellett,és le fog menni a fölösleg.Ha ebben az arányban eszed,akkor a fehérje jelentős mértékben segíteni fog a fogyásban,mert van zsírégető hatása is.
a tömegnövelőben magas szénhidrát/alacsony fehérjetartalom van,amitől hízni is lehet jócskán,nem csak izomtömeget növelni,tehát,ha fogyni akarsz,ne edd.
2011. máj. 21. 16:42
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod és abban tudnál segíteni hogy akkor mit keressek és hol lehet megkapni? tudnál ajánlani valami nekem megfelelőt?
2011. máj. 25. 20:05
9/9 anonim válasza:
Én a helyedbe vennék egy kombinált tejsavó fehérjét, és mellé dextrózt. Edzésnapon konkrétan edzés után: 0,5g/tskg fehérje turmixba és mellé 50g dextróz. Ha van pénzed akkor dextróz helyett vitargo. Pihenőnapon pedig reggel zabpehelyhez mehet fehérjeturmix 1 adag. Vigyázz mert 0,5g/tskg fehérje az nem annyi mint a por. Általában ezek is tartalmaznak ch-t például szóval úgy számolgass.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!