Milyen edzéstervet készítsek, mit sportoljak, hogy olyan alakom legyen, mint Kendrának van? (kép)
2011. máj. 18. 18:57
1/4 anonim válasza:
egyrészt szilikon. amit szerintem ne csináltass. egyébként meg nincs szerintem olyan bomba jó alakja, mármint azért van úgy felkapva mert playboy meg műmellei vannak, milyen menő stb... szóval ha jó alakot szeretnél, akkor súlyzózz tornázz, fuss. de egyébként sem lehet pont ugyanolyan alakod, mert a genetika is közrejátszik.
2/4 anonim válasza:
Heti 3 egész testes súlyzós edzés,2-3 aerob edzés-szobabicaj,kocogás-és a testzsírodat diétával állítsd be kb 18%ra.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
A mellén kívül gondoltam amúgy, csak elfelejtettem leírni. :D
2011. máj. 18. 20:47
4/4 anonim válasza:
ha érdekel a csaj akkor nézd meg most hogy néz ki! múltkor láttam a pro7-en egy német műsorban, kb. 20kg-ot felszedett erre a linkelt alakra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!