Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A fogyókúrám: este 6 után nem...

A fogyókúrám: este 6 után nem eszek. Napközben is csak kétszer, és mindig keveset. Ha eszek is többször, az csak gyümölcs. Ha megéhezem máskor, vizet iszom. Minden nap csinálok 100-120 felülést. Mennyi idő alatt fogok így leadni 15 kilót?

Figyelt kérdés
Jelenleg 90 kiló vagyok, a 100 felülés eléggé lefáraszt, mivel az elmúlt időben eléggé elhanyagoltam magam.
2011. máj. 17. 12:10
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
ja és persze nagyon sokat segít a formálódásban heti 2-3 átmozgató súlyzós edzés!
2011. máj. 17. 12:55
 12/18 anonim ***** válasza:
ez úgy hülyeség ahogy van! reggel egyél mondjuk zabkását, 100g-ot. ezen felül még 3xszor egyél 70g rizst és 200g húst zöldségekkel. este pedig zöldségeket és húst, túrót. olyan dolgokat amiben van fehérje. vizet igyál sokat, 3-4 litert legalább. heti 3-4 alkalom aerob edzés. ez nem feltétlen lesz jó neked, nem személyre szabott -nem vagyok szakember- , de valami hasonló dologgal tudnál elérni eredményt.
2011. máj. 17. 13:27
 13/18 anonim válasza:
ma 12.54-nek: a kérdező nem izmot akar építeni, hanem zsírt veszteni
2011. máj. 17. 13:31
 14/18 anonim ***** válasza:

1.ha nem visz be elég fehérjét izmot fog bontani nem zsírt!

2.ha nem csinál átmozgatót és zsírt veszt,mi marad? csont meg bőr?

2011. máj. 17. 13:34
 15/18 anonim ***** válasza:

Aztakva, ennyi idióta egy helyen.

Annyiszor leírtuk, hogy hogyan kellene fogyni, és, hogy nem fogyókúrában kellene gondolkozni, hanem életmódváltásban...

100 felülés mozgásnak lóf@sz. Menjél el biciklizni napi 2-3 órát, ha teremre nem akarsz költeni, egyél rengeteg proteint, és csökkentsd a ch-t. A gyümölcsöket felejtsd el, mert felesleges ch forrás.

2011. máj. 17. 14:39
 16/18 anonim ***** válasza:
2011. máj. 17. 17:32
 17/18 A kérdező kommentje:
Na szóval... köszönöm a válaszokat. De ne vitázzatok ennyit, emiatt nem éri meg :D A lényeget leszűrtem: normális étkezés, csak kicsit kevesebb, meg még több mozgás, intenzívebben, mondjuk napi fél óra. Ehhez tartom magam, és még egyszer köszönöm a válaszokat.
2011. máj. 17. 23:24
 18/18 anonim ***** válasza:
sajna nem a lényeget szűrted le...
2011. máj. 18. 09:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!