Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha kompresszorral fújom...

Ha kompresszorral fújom magamon a felesleget, attól ég a zsír?

Figyelt kérdés

Nem kamu kérdés...

Természetesen oldalról, hogy vibráljon.

2011. máj. 14. 21:59
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenféleképp próbáld ki . Én személy szerint hasonló módszerrel fogytam le. Olyan módszerrel ami szintén a szél fújó erejét használja csak nagyobb intenzitással és egyszerre éri az egész testet ! Így mindenhonnan egyenlően égeti a zsírt, nah de hogy ne csak a levegőbe beszéljek elmondom hogy csináltam. Beálltam teljes önmagammal egy hurrikán közepébe. 1 perc alatt 10kg zsírt égettem! Ajánlom mindenféleképp keress minél nagyobb hurrikánt, de egy orkán erejű szél is sokat segít. :)
2011. máj. 15. 17:18
 12/12 ekeke válasza:

Na, hogy szegénynek mégis legyen igaza:

Veszel egy kerékpárt, és minden nap 30 percig eléred, hogy a szél lebegtesse a hájad. Akkor fogysz, ha nem eszel több kalóriát meg, mint addig.

2011. jún. 2. 23:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!