180 centiméter 15 éves és 62 kiló vagyok vki segitene hogy miből mennyit kéne ennem súlygyarapodás céljából?
Figyelt kérdés
2011. máj. 12. 17:42
11/13 A kérdező kommentje:
szója koncentrátumot hol tudok venni?
2011. máj. 12. 18:31
13/13 anonim válasza:
Vedd alapnak hogy egész nap megállás nélkül kajálsz, próbálj inkább fehérje-szénhidrátgazdag ételeket fogyasztani! Mellé természetesen a tömegnövelő is mehet, esetleg azon felül fehérjeturmix. Én is pont ennyi voltam minden téren amikor elkezdtem edzeni, azóta 13 kiló jött fel! Fejlődni szerintem csak edzés mellett lehet, valószínűleg te is hasonlóan "szálkás-vékony" alkatú vagy mint én, ezáltal ha nem sportolsz/kondizol esetleg otthon edzel, akkor nem sok fog rajtad megragadni! Sok sikert a fejlődéshez! :)
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!