MMA/Thai Box/Karate: a csontok keményitése lehetséges, ha kővel ütögetem?
A kungfu-ban alap, hogy először a bőrt edzik meg, aztán a felszíni izmokat, majd a mélyebb izmokat. Csak ezután következik a csont. Tehát nem ezzel kéne kezdeni.
Egyébként, te gondolom, a keresztirányú (merőleges) behatásokkal szembeni ellenállóképességre gondoltál. Erre alkalmas a fent leírt metódus. A hosszirányú behatásokra tökéletesen jó a fekvőtámasz seikenen (főleg a "kopogós" változata), ütni a nagy zsákot és a makiwarát.
"A kungfu-ban alap, hogy először a bőrt edzik meg, aztán a felszíni izmokat, majd a mélyebb izmokat. Csak ezután következik a csont. Tehát nem ezzel kéne kezdeni.
Egyébként, te gondolom, a keresztirányú (merőleges) behatásokkal szembeni ellenállóképességre gondoltál. Erre alkalmas a fent leírt metódus. A hosszirányú behatásokra tökéletesen jó a fekvőtámasz seikenen (főleg a "kopogós" változata), ütni a nagy zsákot és a makiwarát."
hát igen, bár nem tudom, hogy pl alkarra milyen "más" irányú behatás jöhet. Igazából alkar, alsó lábszár a fontos. Egyszerűen keményebbé akarom tenni, hát igy hogy bőr, izom stb külön külön erősitése van, még igy nem hallottam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!