Hogyan tudnám kimérni a fehérjét?
Figyelt kérdés
Lényeg, hogy vettem egy zacskós fehérjét és nem tudom 37,5 grammot hogy tudnék kimérni? Körülbelül hány evőkanál? És lapos vagy púpos? ( nincs mérlegem )2011. máj. 9. 12:18
1/6 A kérdező kommentje:
És az is érdekelne hogy 50 gramm dextrózt hogy lehetne mérni?
2011. máj. 9. 12:21
3/6 anonim válasza:
mérleggel, észlény. 3000-ért utánadvágnak már egyet...
5/6 A kérdező kommentje:
Nem éppen és köszi eddig sok hasznos választ kaptam ; )
2011. máj. 9. 19:33
6/6 anonim válasza:
50g dextróz kb 8 lapos evőkanál, most mértem le.
Fehérjepor nincsen itthon, de kb 5 lapos evőkanál lehet.
Gondolom tömegnövelés a célod,,ahhoz pedig nem árt tisztábban lenni, hogy mennyi szénhidrátot és fehérjét viszel be napi szinten. Érdemes egy digitális konyhai mérlegbe befektetni. Én is nemrégiben vettem egyet és miután kiszámoltam, hogy mennyit eszek, akkor jöttem rá, hogy feleslegesen szedtem a tömegnövelőt, mert a közelében sem voltam a tömegnöveléshez szükséges kalória bevitelhez..
Remélem tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!