Ez a testlakat mennyi idő alatt érhető el?
persze tudom genetika stb, de úgy nagyából mégis mennyi idő ez a testalkat:
elég vékony vagyok, de most elakarok érni egy ilyen testalkatot, nem akarok egy izomkolosszus lenni, de mégis lehessen látni hogy azért nem tör ketté a szél.
esetleg valami edzéstervet így képről nem tudnátok mondani? hogy milyen edzéstervvel elehetne ezt a legkönnyebben elérni? és esetleg étrendet?
Hát ezen alig van izom, ha tényleg nagyon vékony vagy, akkor is pár hónap egy jól összerakott étrenddel, és edzéstervvel.
Ezeket eg találsz a body.builder.hu-n, kezdő súlyzós edzés, és tömegnövelő étrend néven keress rá.
nem tudom miért kell oltogatni. aki nagyon vékony, esetleg nagyon el van hízva az örülne ennek a testnek nagyon.
ha nagyon vékony vagy nyilván rossz az étkezésed és még edzeni sem tudsz, így azért időbe telik. 2-3 hónap alatt már látszódni fog ha odafigyelsz a dolgokra és szorgalmas leszel, de fél év alatt reálisan elérhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!