Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Thai boxból meg lehet élni...

Thai boxból meg lehet élni itthon?

Figyelt kérdés
2011. máj. 8. 14:54
 1/6 anonim ***** válasza:
nem.
2011. máj. 8. 18:29
 2/6 anonim válasza:
pénzbehajtóként mondjuk megélhetsz thai boxból :) amugy semmiképp
2011. máj. 9. 13:01
 3/6 anonim ***** válasza:

áá de milyen rossz :/

az erőszak annyira alap! miért nem díjazzák ha valaki ki tud ütni másokat? ez annyira... mintha ilyen kis intelligens emberek lennének akik nem tombolnának mások harcára. kamu! :D

pedig.. gondolj bele, ha csak 10 000-t kapnál egy bunyóért.. nem nagy pénz, és lehet napi többször kéne ringbe lépned, de tegyük fel jó vagy, és tfh. 2x-3x ennyit kapnál..

a másik amit nem hiszek el, hogy ebben a k.rva országban, Budapesten nincs valami klub, ahol lehet pénzért bunyózni.

én tavaly próbáltam utánajárni, voltam MMA edzéseken, érdeklődtem.. de még ahol havi 1-2 alkalommal volt is rendes fight club, ott sem pénzre ment.

hát így keress pénzt a tehetségeddel és a sok éves tanulással-munkával.

2011. máj. 10. 22:03
 4/6 TOMAtm ***** válasza:
hollandiában lehet,de ahhoz kevés vagy még látatlanba is.
2011. máj. 11. 20:41
 5/6 A kérdező kommentje:
Kedves 4. válaszoló. Én közel a 40hez nem tervezem hogy ebből éljek. A 15 éves fiam miatt kérdezem aki sajnos az iskolában nem annyira lelkes mint az edzéseken és szeretném tudni hogy esetleg ebből boldogulhat-e majd. A Karacsról halottam hogy ő volt hollandiába, mások is vannak ott kint vagy csak ez az 1 példa miatt említetted?
2011. máj. 12. 22:12
 6/6 anonim ***** válasza:

asszem Karacsnak van (itt nálunk) újpesten edzése? :) egyszer rákerestem, de nem biztos hogy jól emlékezem.

anno én is gondoltam rá, hogy küzdősportból milyen jó is lenne megélni.

2011. máj. 13. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!