Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Gyötrelem az edzés! (tömegelés...

Gyötrelem az edzés! (tömegelés) Mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Kb. 2 hónapja edzem. Van egy szoba, amiben a súlyzóim és a fekpadom. Egyedül edzem.

Mire hazaérek, van vagy 7 óra. Kerékpárral közlekedem, így a hazaút után pihenek is egy kicsit; úgy tudom, hogy így az optimális.

Egész nap töltöm magamat rizzsel, és sültcsirkét eszem, kiszámolt mennyiségben.

A motivációm: Feleségemnek egy férfiasabb férfi kinézetet biztosítani, meg amúgy is... szeretem a férfias dolgokat!

Edzés után proteint és dextrózt viszek be. Előtte vagy kávé, vagy hotblood. De nem megy. :(

Lehet, hogy nálatok is ilyen minden edzés? Nem férfias kihívás, amibe lendülettel megy az ember, hanem folyamatos késztetés arra, hogy hagyjam abba, hagyjam ki az edzést? Tízből 2 edzés megy jól, a többi sz.rul, magyarán megmondva.

Próbálok zenét hallgatni közben, de igazából nem pörget fel annyira. Lehet, hogy a magas vérnyomásom is bejátszik? (Tudom, ne mondjátok! A hotblod tilos rá, meg a kávé is az lenne. Szedek gyógyszert, jó sz.r vízhajtóst.)

Mit tanácsoltok? AKAROM csinálni, de egyszerűen nem megy. Sokszor legszívesebben összeroskadnék, és soha többé nem néznék a súlyzókra. Néha belegondolok az edzés után, hogy micsoda rohadt egy küzdelem árán tudom csak csinálni, és büszke is lennék magamra, de azonnal felrémlik a következő edzés, ahol megint rossz lesz.

Help meeee.... :(

2011. máj. 6. 23:00
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hagyjuk már ezeket a ilyen kaját egyél, ilyen italt igyál megoldásokat ebben a kérdésben. Marha egyszerű. Kényszerből csinálod amit csinálsz nem szeretetből. Motiváció, kitartás, önfegyelem, sport iránti szeretet. Biztos sokat dobna a teljesítményeden ha kapnál pozitív visszajelzéseket. Én speciel internetről nézek videókat, amelyek szinte csodálattal töltenek el, motivációt adnak, és máson sem jár az eszem szabadidőmben, hogy keményen edzek azért hogy elérjem ezeket. Egyetlen napot sem bírok ki sport és edzés nélkül, még akkor is alig bírok pihenni amikor majd leszakad a karom a megtrjeléstől. Ez sajnos mind fejben dől el, semmiféle táplálék kieg meg csodaszer nem segít.
2011. máj. 7. 10:20
 12/16 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Reggel 6-kor megyek munkába, és este 7 körül érek haza, vagy fél 7-kor. Raktárat kezelek, de sportfelszerelést, így ha cipekednem is kell, az nagyon könnyű. A napom legnagyobb részét számítógép előtt töltöm.

Egy edzésem 1 óra 20 percig tart max. Ez azért ilyen "sok", mert ha a sorozatok között nem 60 másodperc pihenőt tartok, hanem mondjuk 2 percet, akkor a köv. sorozatból kb. 25%-al többet tudok csinálni. Ezt rosszul teszem?

Visszajelez a tükör, és azt mondja, hogy fejlődöm. Mikor be vagyok durranva, mint egy rossz b.zi nézegetem magam, és szinte pózolok. Nagyon jó látvány!

Persze reggel szertefoszlik. :D

Ha nem lenne motivációm, nem csinálnám, mert rég' feladtam volna.

Lehet hogy egyszerűen az a baj, hogy este, fáradtan már sz.rra sem megy az ember, nem hogy egy pörgős edzést végig csináljon? Lehet, hogy ilyen egyszerű a válasz. De 4-kor nem tudok kelni, hogy 6-ig végezzek. Nagyon extrém lenne. Vagy megpróbáljam??

Köszi!

2011. máj. 7. 11:09
 13/16 A kérdező kommentje:

A kajálás nem esik nehezemre.

A csirkét simán izesítés nélkül megeszem, a rizst sem nagyon cifrázom. Nem kell, mert így is finom.

A kiegészítők azért kellenek, mert kellenek és kész. :) Edzés után CH meg protein löket nélkül hülye lennék edzeni. Előtte a hotblood segít, de csodát nem tesz.

2011. máj. 7. 11:11
 14/16 anonim ***** válasza:
Érdemes megpróbálni reggel edzeni de arra figyelj, hogy 8 óra alvás legyen meg. Az hogy 2 perces pihenő, önmagában nem baj, ha ezt a gyakorlatok utolsó 1-2 sorozatánál csinálod, de ha már az első sorozat után kell 2 perc pihenő akkor az sok.
2011. máj. 7. 15:42
 15/16 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a Scitec Monstert én aludni sem bírtam ugy edzettem esténként,
2011. máj. 7. 21:38
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. máj. 9. 09:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!