Gyötrelem az edzés! (tömegelés) Mit tehetnék?
Kb. 2 hónapja edzem. Van egy szoba, amiben a súlyzóim és a fekpadom. Egyedül edzem.
Mire hazaérek, van vagy 7 óra. Kerékpárral közlekedem, így a hazaút után pihenek is egy kicsit; úgy tudom, hogy így az optimális.
Egész nap töltöm magamat rizzsel, és sültcsirkét eszem, kiszámolt mennyiségben.
A motivációm: Feleségemnek egy férfiasabb férfi kinézetet biztosítani, meg amúgy is... szeretem a férfias dolgokat!
Edzés után proteint és dextrózt viszek be. Előtte vagy kávé, vagy hotblood. De nem megy. :(
Lehet, hogy nálatok is ilyen minden edzés? Nem férfias kihívás, amibe lendülettel megy az ember, hanem folyamatos késztetés arra, hogy hagyjam abba, hagyjam ki az edzést? Tízből 2 edzés megy jól, a többi sz.rul, magyarán megmondva.
Próbálok zenét hallgatni közben, de igazából nem pörget fel annyira. Lehet, hogy a magas vérnyomásom is bejátszik? (Tudom, ne mondjátok! A hotblod tilos rá, meg a kávé is az lenne. Szedek gyógyszert, jó sz.r vízhajtóst.)
Mit tanácsoltok? AKAROM csinálni, de egyszerűen nem megy. Sokszor legszívesebben összeroskadnék, és soha többé nem néznék a súlyzókra. Néha belegondolok az edzés után, hogy micsoda rohadt egy küzdelem árán tudom csak csinálni, és büszke is lennék magamra, de azonnal felrémlik a következő edzés, ahol megint rossz lesz.
Help meeee.... :(
Köszi mindenkinek!
Reggel 6-kor megyek munkába, és este 7 körül érek haza, vagy fél 7-kor. Raktárat kezelek, de sportfelszerelést, így ha cipekednem is kell, az nagyon könnyű. A napom legnagyobb részét számítógép előtt töltöm.
Egy edzésem 1 óra 20 percig tart max. Ez azért ilyen "sok", mert ha a sorozatok között nem 60 másodperc pihenőt tartok, hanem mondjuk 2 percet, akkor a köv. sorozatból kb. 25%-al többet tudok csinálni. Ezt rosszul teszem?
Visszajelez a tükör, és azt mondja, hogy fejlődöm. Mikor be vagyok durranva, mint egy rossz b.zi nézegetem magam, és szinte pózolok. Nagyon jó látvány!
Persze reggel szertefoszlik. :D
Ha nem lenne motivációm, nem csinálnám, mert rég' feladtam volna.
Lehet hogy egyszerűen az a baj, hogy este, fáradtan már sz.rra sem megy az ember, nem hogy egy pörgős edzést végig csináljon? Lehet, hogy ilyen egyszerű a válasz. De 4-kor nem tudok kelni, hogy 6-ig végezzek. Nagyon extrém lenne. Vagy megpróbáljam??
Köszi!
A kajálás nem esik nehezemre.
A csirkét simán izesítés nélkül megeszem, a rizst sem nagyon cifrázom. Nem kell, mert így is finom.
A kiegészítők azért kellenek, mert kellenek és kész. :) Edzés után CH meg protein löket nélkül hülye lennék edzeni. Előtte a hotblood segít, de csodát nem tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!