Mit vegyek ezek mellé? (étrendkiegészítő)
Sziasztok. 18 éves srác vagyok, körülbelül 1 járok konditerembe. Sajnos az alkatom miatt nem tudok olyan eredményt elérni amilyet szeretnék, hiába kajálok amit tudok, csirkehús, marhahús,krumpli,stb. mégsem jönnek fel úgy a kilók ahogyan szeretném.
Több mint fél éve használom a JUMBO-t csóró üzemmódban, ami annyit takar, hogy csak edzés után iszok egy adagot.
Edzés előtt Biotech Nitrox Therapy-t tolok.
Magasságom : 176 cm
Súlyom: 61 Kg
Képzelhetitek, nem vagyok egy vastag karú gyerek, de mindent megteszek azért, hogy olyan eredményt érjek el , ami számomra is megfelel. Heti 3-4x járok le , minden izomcsoportra edzek, osztott edzésterv szerint.
Gondoltam meg kéne próbálni valami kis "extrát"a fejlődésem érdekében. Kreatinon vagy SuperPump250-en gondolkozom , de nem igazán tudom mi lenne a megfelelő számomra. A Superpump természetesen a NITROX helyén lenne.
Nem várok "csoda" kieget,tudom,hogy nincs, csak ha tudtok tanácsoljatok valamit. Előre is köszönöm.
Nem akarlak megbántani de 5x eszel egy nap a turmixokkal együtt... Ne hidd, hogy a rizs csirke nélkül nem fejlődsz, csak annak a legjobb a zsír fehérje ch aránya. Ha krumplit eszel attól is nőni fogsz... DE először is sokkal többször és szerintem sokkal többet kéne enned... Napi legalább 4 teljes étkezés ( ebédféle ) és ehhez : reggel zabpehely ( ehhez ihatsz turmixot ) este túró lenmagolaj és délelőtt 9-10 körül mivel iskolába vagy valami olyan tápláló kaja aminek értelme van. Ezt mindenkinek magának kell eldönteni mit tud vinni ( Szerintem rizst a legegyszerűbb mert könnyű elkészíteni és bárhol meg lehet enni. ) mellé pedig zöldség.
Egyébként én is szüleimmel élek, de Szinte külön főzök én magamra, ő pedig magukra. Természetesen ha van ideje megkérdezi mit főzzön nekem, de rizst krumplit meg tudja szerintem bárki csinálni. A csirkehússal vannak már gondok, de ahogy írtad esztek halat is stb. Ami még jobb is mint a csirke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!