Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit vegyek ezek mellé? (étrend...

Mit vegyek ezek mellé? (étrendkiegészítő)

Figyelt kérdés

Sziasztok. 18 éves srác vagyok, körülbelül 1 járok konditerembe. Sajnos az alkatom miatt nem tudok olyan eredményt elérni amilyet szeretnék, hiába kajálok amit tudok, csirkehús, marhahús,krumpli,stb. mégsem jönnek fel úgy a kilók ahogyan szeretném.

Több mint fél éve használom a JUMBO-t csóró üzemmódban, ami annyit takar, hogy csak edzés után iszok egy adagot.

Edzés előtt Biotech Nitrox Therapy-t tolok.

Magasságom : 176 cm

Súlyom: 61 Kg

Képzelhetitek, nem vagyok egy vastag karú gyerek, de mindent megteszek azért, hogy olyan eredményt érjek el , ami számomra is megfelel. Heti 3-4x járok le , minden izomcsoportra edzek, osztott edzésterv szerint.

Gondoltam meg kéne próbálni valami kis "extrát"a fejlődésem érdekében. Kreatinon vagy SuperPump250-en gondolkozom , de nem igazán tudom mi lenne a megfelelő számomra. A Superpump természetesen a NITROX helyén lenne.

Nem várok "csoda" kieget,tudom,hogy nincs, csak ha tudtok tanácsoljatok valamit. Előre is köszönöm.

2011. máj. 6. 21:38
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálj más tömegnövelőt, esetleg csinálj magadnak fehérjéből és ch ból. Edzés előtt pedig ilyen korban szerintem halál felesleges terhelni ilyenekkel a szervezetet, akkor már inkább napi 2-3 adag tömegnövelő vagy fehérje...
2011. máj. 6. 21:41
 2/13 anonim ***** válasza:
Nem eszel eleget!
2011. máj. 6. 21:55
 3/13 anonim ***** válasza:
Hidd el nincs olyan alkat aki 61 kilónál megrekedne, szinte biztos, hogy a kajád nincs rendben és nem eszel eleget. Superpump semmilyen növekedést nem fog hozni, kreatint kipróbálhatod, de 61 kilósan biztos, hogy az alapokkal vannak gondok. Írd le az étrended és az edzésterved, úgy könnyebb lesz okosat mondani.
2011. máj. 6. 21:58
 4/13 A kérdező kommentje:

Sajnos nem tudom beosztani az étrendem úgy, ahogyan szeretném.

Ahogy neten néztem az étrendeket, általában mind "csirkehúsrizzsel" szerepel orrba szájba, amit én nem tudok még előteremteni, eleve suliba nem tudok húst vinni.

De mindig van itthon valamilyen hús,hal, rendes főtt étel, normális körettel, abból szoktam enni.

Ezért vettem pl. a JUMBO-t is, hogy azt turmix formájában megiszom és azzal is táplálom valamennyire magam, de tudom hogy normális kajálás nélkül nem sokat ér.

Nem tudom, hogy teremtsem meg ezt diákként. Kiegészítőkre van pénzem, ha az kéne a fejlődésemhez, ezért is kérdeztem mit ajánlotok.

2011. máj. 6. 22:09
 5/13 A kérdező kommentje:

Edzéstervemet meg lehagytam: Hétfő: Bicepsz-tricepsz

Szerda: Mell-hát-váll

Péntek: láb,bicepsz

minden egyes edzésnapon hasra is edzek.

Egy-egy izomcsoportra általában 3 gyakorlat jut.

4x8-as vagy 6x8-as szériákat csinálok a gyakorlatokból.

2011. máj. 6. 22:13
 6/13 A kérdező kommentje:
Zabpelyhet is betudok iktatni, ha kell.
2011. máj. 6. 22:27
 7/13 anonim ***** válasza:

Elég az edzés utáni turmix,ha más nem megy,de a napi kajádhoz nyugodtan dobj hozzá egy fazék rizst.

Fokozatosan növeld a bevitelét,szépem lassan eszegesd.

2011. máj. 6. 22:50
 8/13 anonim ***** válasza:

Kreatint nyugodt szívvel ajánlanám---

Effektíve ha úgy nézzük semmit sem ér, viszont akár +10-20kg is feljön, ha jól csinálod....(azért a realítás +6kg lehet nálad, ebből kb. 3-4 megmarad később is..)

2011. máj. 6. 22:52
 9/13 A kérdező kommentje:

Oké, így fogok tenni. A rizst kifejezetten utálom, de ha ez kell, akkor magamba tömöm.

Esetleg reggelire 9 óra körül 2 szendvics, tele zöldséggel

3 óra körül: Hús+rizs/krumpli/tészta

-Edzés-

Edzés után közvetlen egy adag JUMBO kb 5 óra körül.

6 körül ismét hús,hal,stb.

Lefekvés előtt 1 adag fehérjeturmix.

Napközben meg gyümölcsök is mennének.

Hétvégén/szünetben reggelire müzli tejjel.

2011. máj. 6. 22:54
 10/13 anonim ***** válasza:

El lehet készíteni a rizst finomra is.

Tömegelés alatt én a párolt rizst szeretem kukoricával.

A főtt nekem sem csúszik.

2011. máj. 6. 23:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!