Erősödni akarok de nem tudom hogy kezdjem el?
Figyelt kérdés
kondiba nem járhatok anyámék nem engednek(voltam fent egy párszor még télen csak megfáztam és azt mondták majd pár év múlva)régen fociztam de elvesztettema formámat. Van nekem itthon egy rúgós rudam amit összelehet hajlítani azzal tudok vmennyire, meg 2 db 3 kg-os kézisúlyzóm, egy boxzsákom is. mikoet csináljak? hasra?(felülésből tavaszi szintfelmérőn 4 percet végig nyomtam 122-t csin., fekvőt nem nagyon tudok nincs na egyrőm, törzsemelésből csináltam 179-et 4perc alatt) miket csináljak hogy erősebb legyek? segítetek? vagy vmilyen edzéstervet összeállítotok? 15/F2011. máj. 6. 13:08
1/6 anonim válasza:
Fekvőtámasz húzódzkodás lábemelés guggolás akarattal és kitartással sokat.
2/6 anonim válasza:
Fegyencedzés c. könyv otthoni körülmények közt erő növelésére teljesen alkalmas. De ne várd tőle, hogy eszméletlen izmos leszel.
3/6 anonim válasza:
Az a lényeg hogy ne kokszolj és légy kitartó.
4/6 anonim válasza:
Kérdezőnek: bocs az offért.
Előzőnek pedig: Szerinted melyik 15 éves gyereknek jutna eszébe amikor kondiba se jár, hogy kokszoljon????
5/6 anonim válasza:
14:09, el se hinnéd, hányan vannak! Mindenféle szutyokkal tömi magát a kis hurkagyuri, aztán várja hogy majd Herkules lesz belőle, edzeni se edz, aztán meg pózol mobil telefonnal fotózkodva a tükörben. El se hinnéd hány ilyen van.
6/6 anonim válasza:
Ha nem engednek el konditerembe tényleg marad az otthoni edzés, de így hogy még 2 normális kézi súlyzód sincs elég nehéz lesz. Ha másra nincs lehetőség fekvőtámaszozz, felülésezz, húzódzkodj. Amúgy ajánlom a kettlebellt, erőfejlesztésre az egyik legjobb eszköz, ha nem tudsz konditerembe járni. www.kettlebelledzes.hu -oldalon utána tudsz olvasni. Tényleg nagyon jó.
Amúgy meg nem csodálom, hogy írja, hogy ne koxszoljon mikor ilyen kérdéseket olvasni, hogy "Holnaptól elszeretném kezdeni a testépítést, milyen szteroidot vegyek?"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!