Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne NAGY, KEREK,...

Hogyan lehetne NAGY, KEREK, IZMOS fenekem?

Figyelt kérdés

Január óta végzem a következő gyakorlatokat popsi formázásra: térdelő támaszból lábemelés,kitörés,szűken és széles terpeszben gugolás. Heti 4-5x edzem,kiegészítem az alakformálást kardio ezdéssel,kajám rendben van.

No csak annyi a problémám,hogy lefogyott a fenekem a combom,meg bevastagodott a gugolástól,pedig,ha jól tudom a gugolástól lesz szép kerek a popsi...Esetleg még valami ötlet,gyakorlat? 21/L

Előre is köszönöm a válaszokat!

2011. máj. 4. 23:39
 1/4 anonim ***** válasza:

Guggolni tudni kell... és táplálkozni is. Az, hogy azt mondod guggolsz, abból nem látom, hogy hogyan csinálod. A kajád "rendben van". Mindenki ezt mondja :)

Egyébként súllyal guggolsz? Mert NAGY IZMOS feneked csak súlyzótól lesz.

2011. máj. 5. 01:14
 2/4 A kérdező kommentje:

Totál kivagyok ettől a kajás mizériától...Nem akartam leírni,h a bodybuilderen állítottam össze az étrendemet és tartom,nem bűnözök,stb.,mert úgy se hiszik el! Súllyal IS gugolok,de nagyon megkavart az,h vastagodott(izmosodott) a combom,nem a fenekem,pedig kardiot is végzek.

A gugolásomra azt mondta egy aerobik oktató,h teljesen szép és szabályos!Tehátát akkor inkább menjek el egy személyi edzőhöz,mert itt nem fogok értelmes választ kapni ugye?!?:)

2011. máj. 5. 09:49
 3/4 anonim ***** válasza:

Ahogy mondtam, nem nagyon lehet látatlanban tanácsot adni, mert nem látjuk, hogy guggolsz. Egy biztos, hogy ha izomtömeget akarunk növelni, akkor nem kardiózunk. Ez olyan, mintha délelőtt építeném a házat, délután meg visszabontanám.

Válassz, hogy izomtömeget növelsz-e, vagy szálkásítasz. A kardió ugyanis az utóbbira van. Sőt, a kardió az már állóképességi edzés, nemhogy stagnál tőle az izomtömeg növekedése, de egyenesen visszájára fordul a dolog!

Ha leírtad volna, hogy a BB-n látható okosságok alapján csináltál étrendet, akkor egy szót se szóltam volna a kajáról. :)

A farizmokat csak a combizmokkal együtt lehet dolgoztatni hatásosan, tehát olyan nem lesz, hogy a lábad nem vastagodik, csak a feneked nő. Csak mellizmot sem lehet pl. növelni, mert a nyomó mozdulatnál dolgozik a tricepsz is, váll is stb.

A személyi edző nem hülyeség, az aerobic edzők nem éppen a tömegnövelésben jártasak általában :)

Ja igen, még valami az izmok formája alapvetően genetika. Hogy mi hol tapad, azzal nem tudsz mit csinálni. Ha valakinek alapvetően lent tapad a farizma és hosszú lapos az izom, akkor abból soha nem lesz dinnye :) Persze javítani lehet rajta, de JLo segg nem lesz :)

2011. máj. 5. 12:31
 4/4 A kérdező kommentje:
Na akkor mostmár érthetően leírom,hogy mi van: elég izmos testalkat vagyok,a felsőtestem főleg,deréktól lefelé kezdődnek a problémák...Mindig is szép kerek nagy fenekem volt,de a vastag combom miatt nem látszódott a fenekem formája és ezért muszáj volt elkezdenem kardiózni a baromi vastag combom miatt,de a gyakorlatoknak köszönhetően pont a visszájára fordultak a dolgok:lefogyó félben van a fenekem,a combom meg vastagodik...tudom,hogy elég szar a genetikám combügyileg,de amikor versenyszerűen kajakoztam/lassan 5 éve/ k.jól néztem ki:( Most meg egyre amorfabb vagyok:S Na de akkor személyi edző! Köszi a válaszokat!:)
2011. máj. 5. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!