Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kockás hashoz milyen étrendet...

Kockás hashoz milyen étrendet ajánlatok?

Figyelt kérdés
kockás has kialakitásához!
2011. máj. 3. 20:00
 1/6 anonim válasza:
erre enis kivancsi lennek, de szerintem nem az etrendre van szukseg, hanem az edzesre:)
2011. máj. 3. 20:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Mrolympia

K@rvára az étrenden múlik,nem az edzésen.Diétával és aerob edzéssel tudod elérni,ugyanis kockahasad az alacsony testzsírtól lesz,tehát csökkenteni kell.

2011. máj. 3. 20:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Ehhez beírhattál volna néhány adatot magadról.

Mert ha te is a szokásos 180/50 kilós kockahasról ábrándozó giliszta vagy,akkor a diéta nem neked való.

Szóval?

2011. máj. 3. 21:23
 4/6 A kérdező kommentje:
már látszik valami :) és elegedet edzem 175/75 kg-os giliszta vagyok és thai boxolok 2 éve elegedet edzem és gondoltam az étrendel lesz a probléma :)
2011. máj. 4. 10:34
 5/6 anonim ***** válasza:

milliószor le volt írva, de:

10% testzsír alatt látszanak a kockák a hason, ahhoz pedig diéta és aerob mozgás kell. testsúlytól és egyéntől függően egy diéta kb. 150g szénhidrátból és 2-300g fehérjéből áll. és napi 50 perc aerob! persze ha már kockás az ember hasa akkor már csak szinten kell tartani, de gondolom az sem könnyű.

2011. máj. 4. 20:09
 6/6 anonim ***** válasza:
Ha má van, akkor egyél amit akarsz
2011. máj. 13. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!