Ilyen, vagy ezekhez hasonló alakot vajon el lehet érni otthoni súlyzós edzéssel?
Figyelt kérdés
Kézi súllyal, lábsúllyal és megfelelő étrenddel?
Kb ennyire szeretnék izmos lenni, hogy azért látszódjon, hogy van ott valami. Már edzek egy ideje van látszatja is, de még közel sem olyan, mint a linkelt képeken.
2011. máj. 2. 16:52
1/6 A kérdező kommentje:
edzőterembe nem szeretnék járni
2011. máj. 2. 16:54
2/6 A kérdező kommentje:
jah és persze nem ennyiből állna. Sétáló kitörés, hasazás stb. Ferde pad az van itthon :D
2011. máj. 2. 16:58
3/6 anonim válasza:
Otthon nem hiszem.
Egyébként a 2.3. képen a fitnesz és bikini világbajnok látható a neve
Jennifer Nicole Lee.Beírod a youtube-ba,mellé,hogy workout v training és megnézheted hogyan edz.
De a fitnesz modellek formája elsősorban a tökéletes táplálkozáson múlik.
4/6 anonim válasza:
GreenTea
Ezt otthon nem valószínű hogy eléred. A képen szereplő lányok sem viccből járnak terembe. De ehhez egy kiváló étrend is szükséges lesz!
5/6 TOMAtm válasza:
kizárt h elérj ilyen alakot otthoni edzéssel,kiegészítők nélkül,sőt én abban sem vagyok biztos h legális táplálékkiegészítőkkel lehetséges.
6/6 anonim válasza:
Hát nekem ilyen alakom sosem lesz:(
Mondjuk a boxerem is jobban csúcsosodik, mint nekik!:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!