A szőlőcukrot miért emlegetik mindig dextróz néven? Van különbség?
Figyelt kérdés
2011. máj. 1. 22:14
3/6 anonim válasza:
Mert a szőlőcukrot leírni is kvahosszú, és a szakirodalomban is dextróznak hívjuk.
Ez olyan, mint az autót miért kocsizzuk, miért nem automobilozzuk...
4/6 A kérdező kommentje:
Okés, köszönöm a válaszokat. :)
2011. máj. 2. 11:48
5/6 anonim válasza:
ha gondolod keresd meg schwarzenegger1-et ő szakértő a témában bővebben ki tudja fejteni
6/6 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!