Lehet valahogy a boka és a vádli közti részt vastagítani vagy ez teljesen genetika kérdése? Ülő, álló vádligyakorlatok valamennyire segíthetnek ezen?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 28. 21:36
1/2 anonim válasza:
Mrolympia
Hát ez inkább genetika.Vádlizástól nemsokat javíthatsz rajta,ugyanis ott már nincs a vádlinak izomrostja.
2/2 anonim válasza:
úhhh, de jó neked, hogy ilyen problémád van... nekem ott pont túl vastag, és nincs vádlim :S amúgy ez nagyon jó tanács szerintem, amit mesélek: egyik osztálytársam észrevettem, hogy úgy jár, hogy amikor lépésre emeli a lábát szinte lábujjhegyre áll. kíváncsi voltam már, ugyan milyen lábszerkezetre vall, meg is néztem, rövid nadrágban volt tesi órán, hát a boka és vádli közti rész neki vastagabb volt az átlagnál. és megfigyeltem, nem egyéni dolog, akinek látom ezt a nagy elrugaszkodást lépésnél, annak látszik a lábán is, persze hogyha neki ez a gyaloglási stílusa, de ezt fel lehet venni. szerintem akárhányszor lépdelsz is akárhova, mindig próbálj meg bokából lépegetni, főleg a lábfejed hajoljon, mert az hat ki a boka körüli részre. sok sikert! ja és ha futásnál is őgy fustz, akkor az úgymond' lengéscsillapítást próbáld bokából, ne combból ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!