Secu kérdése:
Személyi edzők! Megéri diploma nélkül? (hosszú kérdés lent)
Figyelt kérdés
Érvényesülhetek-e személyi edzőként,ha nem a TF-en vagy más egyetemen tanulom a szakot,hanem pl egy OKJ-s képzésem,vagy vmilyen tanfolyamon.Megéri?:O2011. ápr. 25. 16:08
1/3 anonim válasza:
sajnos nem éri meg
a tfes tanfolyamosokat is kiröhögik sajnos, a párom is így járt és a baráti társaságában is :( rengeteg van belőlük, szinte mint kozmetikusból, fodrászból
én tf-et végeztem, diplomával van csak esély, így sikerült csak nekem is, hiába a versenyzői múlt, nem az számít
sajnos
és még mondják, hogy az okj-é a jövő, a diploma nem ér semmit, nem igaz
rengeteg a tf-es, nincs szükség okj-sekre
ne hari, nem akartam kést döfni beléd de sajnos ez így van, tudom, ebben élek, élünk
2/3 anonim válasza:
ha nyitsz egy saját termet akkor elég lehet az is.
3/3 anonim válasza:
Ha van jelentős versenyzői múltad természetesen esélyesebb vagy mint egy diplomás, de eléggé telített a piac személyi edzők terén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!