Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hatásos lesz majd egy idő...

Hatásos lesz majd egy idő után? Kb. két hónapja nagyjából ezt csinálom.

Figyelt kérdés
Napi 5-6szori étkezés (reggeli:teljes kiőrlésű gabonapehely,tízóraigyümölcs vagy joghurt,ebéd:az adott ,mert főznek ránk,de próbálok keveset enni belőle és a desszertet teljesen elhagyni,bár néha becsúszik 1-1, uzsonna: gyümölcs,joghurt vagy kis müzli, vacsora: zöldségsaláta öntet nélkül plusz sovány sonka,néha pár db pirított k.kocka.), hétfő: 4km futás utána 30perc torna, kedd: 20perc séta minimum, utána 40 perc torna szerda és péntek ugyanaz,mint hétfőn, csütörtök: a keddivel azonos. Hétvégén pihenek, néha hastánc koreográfiákat gyakorlok ( 8éve hastáncolok ,de most szüneteltetnem kell)Ez az egész jó így? Hatásos lehet egy idő után? Eddig kb. két-három kiló ment le ( nem az a cél ,hogy minél előbb,csak fura ,hogy csak ennyi ) 170 cm vagyok és most 82kg.Igazából megszerettem a mozgást és nem kínszenvedés csak jó lenne ,ha akkor segítene abban ,hogy leadjam a 15-20kg feleslegemet.
2011. ápr. 22. 00:08
 1/6 noname86 ***** válasza:

leépüléshez és tartós egészség károsodáshoz tökéletes!

[link]

itt kezdődik 1 normális diéta!

2011. ápr. 22. 00:45
 2/6 anonim ***** válasza:
47%

GreenTea

Normális diéta kell, mert ezzel a kajálással nem érsz el rendes fogyást!

2011. ápr. 22. 23:49
 3/6 A kérdező kommentje:
Valaki tudna ebben nekem segíteni? Hol találok megfelelő diéta tervet? Sokat olvastam már utána ,de csak összezavarodtam:(
2011. ápr. 23. 00:13
 4/6 noname86 ***** válasza:
ott a link!
2011. ápr. 23. 00:15
 5/6 anonim ***** válasza:
érdemes volt belinkelned Márk, látszik nagyon elolvasta :D
2011. ápr. 24. 12:19
 6/6 A kérdező kommentje:
Uhh bocsi :D Kicsit szétszórt ( vagy csak egyszerűen hülye ) vagyok mostanában. Mindenesetre köszönöm a válaszokat! :P
2011. ápr. 24. 19:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!