Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Esélyes a túledzés? Vagy...

Esélyes a túledzés? Vagy egyáltalán nem vészes?

Figyelt kérdés
Heti 3 küzdősport edzés+2 vagy 3 konditermi edzés még belefér, vagy inkább iktassak ki valamit?
2011. ápr. 21. 22:32
 1/7 anonim ***** válasza:

GreenTea

Más jellegű edzések, ezért azt mondom, hogy ha rendesen kajálsz és eleget pihensz (min. 8 óra alvás), akkor rendbe van ennyi edzés.

2011. ápr. 21. 22:52
 2/7 lóf4szJankó ***** válasza:

Ugy van ahogy GreenTea irta!!!

ha eleget pihensz/alszol , rendesen kajalsz akkor ez az edzesmennyiseg teljesen rendben van.

Valami vitaminokat ...b-komplex,c-vit,multivit... szedjel azert .... meg egy protin is belefer sztem.

2011. ápr. 21. 23:05
 3/7 lóf4szJankó ***** válasza:
*protein
2011. ápr. 21. 23:05
 4/7 anonim ***** válasza:

GreenTea

Így van, a vitamin bevitel is nagyon fontos, mivel keményen igénybe veszed a tested!

Nézd meg a kérdésem: http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..

2011. ápr. 21. 23:07
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszi nektek!

GreenTea: Már írtam egy igent rá. :)

Igazából a konditermi részébe most kezdek bele igazán, eddig is edzegettem, de most elhatároztam, hogy rendes étrenddel, rendes edzés utáni turmixszal, odafigyelve fogom csinálni.

Köszi még 1x!

2011. ápr. 21. 23:36
 6/7 noname86 ***** válasza:
Sok Sikert! :)
2011. ápr. 22. 10:16
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2011. ápr. 22. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!