Miért nem hízok ( 174cm-65kilo srác )?
Figyelt kérdés
Lényeg, hogy 1,5 éve edzek heti 3x. Kajám precízen belőve minden alapismereteket 10x elolvastam, viszont nem szedek táplálék kiegészítőt. Szerintetek Ha innék egy fehérje dextrózt edzések után megindulna a súlygyarapodás? Eddig kb 7 kilót híztam 1,5 év alatt szinte csak izom van rajtam viszont 65 kiló vagyok 174cm hez. Szóval erősen atléta alkat. Tanács?2011. ápr. 21. 22:00
1/10 noname86 válasza:
edzés utáni turmix alap,és emeld a kaját
2/10 anonim válasza:
GreenTea
Most akkor híztál 7 kilót vagy nem? Ha rendbe van a kajád, akkor hízol.
3/10 anonim válasza:
A műszaki adataidból következtetve elég cingár alkat lehetsz. Inkább ne próbálj meg hízni, ha magától nem hízol, akkor kár lenne felhizlalnod magad, csak a szívedet cseszed el...
4/10 anonim válasza:
GreenTea
Gondolom nem zsírt szeretne magára pakolni, az izomból pedig nem fog olyan iramban fejlődni, hogy megterhelje a szívet!
5/10 anonim válasza:
az attol is fugg h hany eves v....???
6/10 A kérdező kommentje:
Bocsi nem voltam túl pontos. 17 éves vagyok. 7 kilót híztam, de ezt 1 év alatt azóta stagnálás. És igen izmot pakolnék magamra. A kaja úgy 70+ kilós emberre van számolva mert amikor 65re számoltam semmi változás de most se. A turmixal az a gáz, hogy anyám pénzén élek még és erre nem ad :S
2011. ápr. 21. 23:30
8/10 anonim válasza:
"Ha innék egy fehérje dextrózt edzések után megindulna a súlygyarapodás?"
"A turmixal az a gáz, hogy anyám pénzén élek még és erre nem ad :S"
Tehát, ha azt mondjuk hogy megindulna, akkor is mindegy mert nem kapsz rá pénzt.
Ne a kaját számold más testsúlyára, hanem a saját súlyodra emeld meg a szénhidrátot és tuti hízni fogsz.
9/10 A kérdező kommentje:
Tehát azt mondod hogy fehérjét 65 kilóra számoljam a ch t meg emeljem ? Mert eddig úgy csináltam hogy elkezdtem 65 kilóra számolni semmit nem híztam és fokozatosan fehérjét ch t emeltem és ott tartok, hogy annyit eszek mint mások 70+ kilósan.
2011. ápr. 24. 11:01
10/10 anonim válasza:
Hát ilyen kevés centire sok a 65. Én 172.5 vagyok és 55 kiló. Én arra 56 és fél lennék. És én futok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!