Tömegnövelés! Hogy történik, mikre kell odafigyelni?
Figyelt kérdés
Hallottam sok fura történetet,hogy mennyire káros az a bizonyos tömegnövelű cucc(vagy por?)és rossz hatással van a szervezetre stb.Mire kell odafigyelni,mi úgymond biztonságos?Mik azok az anyagok amik károsak lehetnek?Mondjatok 1-2 márkát is!( Én lány vagyok,nem nekem kell:] )2011. ápr. 21. 20:11
1/8 noname86 válasza:
proteint(fehérje-hús)és szénhidrátot tartalmaz(pl.zab)
és ugyanannyira káros mint a kaja......mert az is!
2/8 anonim válasza:
GreenTea
A tömegnövelés a szénhidrát bevitel megemelésével történik, viszont sokan nem képesek a növekedéshez elegendő CH-t bevinni, nekik kell a tömegnövelő. A tömegnövelő nagy mennyiségben tartalmaz CH-t és kisebb mennyiségben fehérjét. Egyszerű élelmiszer poralakban.
3/8 noname86 válasza:
meg tökéletes kaja mellett is edzés utánra ugye?
bocsi új vagyok még itt,javíts ki ha marhaság! :D
4/8 anonim válasza:
GreenTea
Ja, érdemes edzés után fogyasztani, mivel gyors felszívódást biztosít! Sok sikert az oldalon lelkes újonc!:)
5/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2011. ápr. 21. 21:32
6/8 anonim válasza:
"Mik azok az anyagok amik károsak lehetnek?" Először is ne vegyél olyan márkájú terméket amit életbe először látsz és nincs konkrét információd a termékükről, nincs ráírva mit tartalmaz vagy éppenséggel gyanúsan olcsó. Szteroidot ne használj, és mindig olvass utána minden terméknek. Pl. egy tesztoszteron fokozó egy 170-18 éves embernek halál felesleges. Vagy esetleg egyes fehérjék tartalmazhatnak allergén összetevőket.
8/8 A kérdező kommentje:
oké,köszi!
2011. ápr. 22. 10:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!