Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nitrox Therapy + Jumbo jó...

Nitrox Therapy + Jumbo jó kombó? Lent

Figyelt kérdés

17 vagyok,sajnos csak 62 kg(még), edzés előtt egy adag nitrox, utána 1 adag jumbo, pihenőnapokon is 1 jumbo.

ez így be fog válni vagy kell valami még a fejlődésemhez?

pl. kreatin, de vizesedést nem szeretnék, persze kire hogyan hat.

2011. ápr. 21. 11:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nitrox therapy neked még teljesen felesleges, ahogy a kreatin is. Inkább javíts az étrendeden, és ha már pénzt akarsz költeni, akkor vegyél a Jumbo helyett valami jobb tömegnövelőt, vagy rakj össze egyet magadnak (tejsavó+dextróz kombó olcsóbb, és jobb is edzés után mint a jumbo).
2011. ápr. 21. 11:58
 2/11 noname86 ***** válasza:
írd ide az étrended! ha még nincs,kár tápkiegre költeni..
2011. ápr. 21. 11:59
 3/11 anonim ***** válasza:

GreenTea

Pont a legfontosabbat nem említetted, az étrendet!

Meg azért egy multivitamint is jó lenne.

2011. ápr. 21. 12:09
 4/11 A kérdező kommentje:
konkrét, előre beosztott étrendem nincs, de általában mindig van csirkehús, máj, hal, stb. amikből megpróbálom bevinni a kellő mennyiséget a fejlődésemhez.
2011. ápr. 21. 12:24
 5/11 A kérdező kommentje:
tehát nem mekis kajákon élek, hanem normális főtt étel van az asztalon.
2011. ápr. 21. 12:26
 6/11 anonim ***** válasza:

GreenTea

Nem olyan nagy dolog ám az étrend. Nekem sincs konkrétan minden étkezést pontosan meghatározó étrendem. Tudom, hogy egy nap miből mennyit kell ennem és kb melyik napszakban.

2011. ápr. 21. 12:27
 7/11 A kérdező kommentje:
na megnéztem builderen hogy tömegnöveléshez mennyi fehérje, szénhidrát, kalória kell és számolgattam hogy miből mennyit szoktam enni és mennyit tartalmaz az előbb felsoroltakból és megfelelő érték jött ki, tehát valószínűleg az étrendem ily módon rendben van.
2011. ápr. 21. 12:45
 8/11 A kérdező kommentje:
az első válaszra reagálva, azt kell, hogy mondjam ,nekem használ a nitrox therapy, jobban megy az edzés, bedurranás is tovább tart és nem placebo dolog.
2011. ápr. 21. 12:51
 9/11 anonim ***** válasza:

GreenTea

Ez egyértelmű hogy bedurrant, a Nitrox-nak ez a dolga és nem is rossz termék! Az első sem azt mondta hogy nem jó. Annyi az egész, hogy akkor van értelme a szedésének, ha épp nem érzel elég erőt magadba, kicsit dekoncentrált vagy. Én kb 4 év edzés után használtam először NO fokozót.

2011. ápr. 21. 13:06
 10/11 anonim ***** válasza:

GreenTea

Ha meg rendbe van az étrended tápanyag mennyiség szintjén, akkor már csak jól el kell osztani és kész.

Itt nézhetsz mintákat: [link]

2011. ápr. 21. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!