Igaz, hogy a lovas lányoknak erősebbek a combjai mint az átlagos lányoknak? Kinek mi a tapasztalata?
Figyelt kérdés
Állítólag nagyon erősen tudnak szorítani a combjaikkal.2011. ápr. 21. 09:33
11/21 anonim válasza:
Egy lány barátomat megkértem rá, pont ezért, mert nem tudtam, hogy most az exem ilyen bivaly, vagy ez a normális. Ennek a lány barátomnak elég jó combjai vannak, de alig van bennük erő, alig éreztem valamit, szerintem ő meg az átlag alatt van. Egy átlagos lány szorítása szerintem a kettő között van.
12/21 A kérdező kommentje:
A napokban szereztem újabb tapasztalatot.
Egy jó kézis lány spanommal kipróbáltam, mit tud, simán belement, nem én voltam az első, akit megszorított. Hát mit mondja, nem semmi volt, elég hamar lekopogtam 10-15 mp alatt, elképesztő érzés volt. Nyílván egy lovas csajéhoz nem hasonlítaó, de szerintem az átlag feletti szorítása volt neki.
2011. okt. 9. 08:49
13/21 anonim válasza:
Még hányszor veszed elő ezt a kérdést....?
Ha lovas kiscsaj kell, randizz valakivel.
(Igen, a lovasoknak erősebb a combjuk, pont azért, mert aki kimondottan nem edzi, az nem is használja olyan mértékben a lovaglóizmait, mint mi.)
15/21 anonim válasza:
Azt nem tudom a lovas csajoknak milyen erős a szorítása, de a balettosoké viszont tényleg nagyon kemény!:)))
16/21 A kérdező kommentje:
Utolsó, milyen tapasztalatod van a balettos csajok szorításával kapcsolatban?
2012. jún. 13. 21:41
17/21 anonim válasza:
mindenük erősebb. a karjuk, a combjuk, a vádlijuk.
18/21 anonim válasza:
Megnéznék egy olyan lányt aki balettozik, lovagol és még valamit küzdősportol is jelentős láb használattal!
19/21 aikiboxer válasza:
Nekem van tapasztalatom lovas lány combjaival kapcsolatban, ha egyszer rádül, el nem enged... ;)
20/21 laci937 válasza:
Lovas lány combjairól nincs tapasztalatom, de találkoztam olyannal aki majdnem megfojtott a derekamnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!