Túl sok kardió okozhat ilyet?
Okozhat túl sok kardió szívproblémákat?1 hete kezdtem el megint kardiozni első pár napban lightosabban aztán keményebben edzeni,a mai edzésem volt a legfárasztóbb,másfél órát edzettem,kocogtam/futottam,felváltva,elég sokszor kifulladtam gyorsabb tempójú futás közben,inkább kocogtam nagyrészt sokat,futást általában tánccal kombinálom,(ezt úgy értem,hogy 5 perc futás,20 perc táncgyakorlat stb)ami szinén fárasztó,végülis jó volt a közérzetem edzés után is,nemrég este fele arra lettem figyelmes ,hogy fura moodón nehezebben veszek levegőt..ez még nem volt olyan nagy probléma,de minnél jobban rágondoltam annál erősebben éreztem ezt szorító érzést a mellkasomnál,(nem fájdalom annyira)ami már lassan átment nagyfokú folyamatos ijedttségbe... és nehezen lélegeztem,ez most is tart,és kicsit aggódok,lehetséges,hogy túl edzettem magam?Lehet valami következménye ennek?
20/f
GreenTea
Ne aggódj szerintem, kicsit sok lehetett a mai program:)
Ilyenkor kajálj egy jót és pihend ki magad!
Amúgy 1,5 órát ne futkozz, elég 1 óra is, intervallumosból pedig 30-40 perc.
GreenTea
Helyes! Pihenjél csak, és kajálj jól!
Ha nem nagy gond, akkor majd vess egy pillantást a kérdésemre: http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__egyeb-kerdesek__..
Megnéztem,és természetesen IGEN-nel válaszoltam:)
Ma 45 percet kardioztam,az a másfél óra lehet tényleg túl sok volt múlthéten,
a kajálást úgy próbálom betartani hogy több fehérje kevesebb zsír alapjáraton de pontosan nem szoktam kikalkulálni hogy hány gramm fehérjét viszek be ill zsirt,bár utóbbiból keveset,egyébként most fogyás a cél,-30 kiló minimum,aztán szeretnék talán tömegelni,hogy nézzek ki valahogy:)
Mindennap kardiozok,lehet az lesz ,hogy ha jobban fogom bírni,hogy napi 2x 45perc :) 1 hete nagyon komolyan elhatároztam a fogyást,úgyhogy menni fog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!