Röplabda vagy kondi? Melyiket válasszam? 17/L
Figyelt kérdés
Semmit nem sportolok és ideje elkezdeni valamit. Magas és vékony vagyok, de formásabb lehetnék.2011. ápr. 20. 15:11
2/10 anonim válasza:
ezt neked kell eldönteni,de ha vormásabb szeretnél lenni én a kondit ajánlanám! egészséges táplálkozással és heti3-4 edzéssel bomba(ább)nő lehetsz! :D
5/10 anonim válasza:
Hát figyelj, szerintem a két említett sport merőben különbözik egymástól. Azt válaszd, amelyikhez jobban érzel kedvet. Egyébként röplabdánál a magasságod előny.
6/10 anonim válasza:
1értelműen kondi. Sokkal nagyobb kihívás, és sokkal később, jobb esetben soha nem fog unalmassá válni.
7/10 anonim válasza:
GreenTea
A legjobb ha mindkettőt csinálod!
8/10 anonim válasza:
te látod, hogy melyik vonz inkább.
Mondjuk szerintem épp fordítva van, mint az egyik előző mondja, egy csapatsportot sokkal érdekesebb és nehezebb megunni, mint egy monoton kondizást, ráadásul a kihívás ugyanúgy megvan. Még az is előny lehet, hogy az egy csapatsport, tehát egy közösségbe kerülsz.
9/10 Zsozs5 válasza:
én 2 éve röpizek, rengeteg barátot szereztem, csomót járunk együtt bulizni. mivel koedukált az egyesület, ezért be is lehet pasizni :) és ha rendesen dolgozol edzésen, formásabb is lehetsz, és simán lehet mellette kondizni, sőt ha akár csak heti egyszer lejársz, izmosabb leszel és a röpiben is jobban teljesítesz. szóval akár párhuzamosan is lehet csinálni :)
10/10 anonim válasza:
Én már 2 éve röpizek is szeretem is és nagyon sokat formál is.Sztem röplabdázz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!