Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 3 hét edzés után egy ilyen...

3 hét edzés után egy ilyen kar a nulláról kezdve jónak számít? (KÉPPEL)

Figyelt kérdés

[link]

Teljesen sima bicepszem volt egy nagyon minimális izommal

Három hete elkezdtem keményen edzeni CSAK OTTHON

A kérdés,hogy normális ütemben fejlődik vagy ez gyorsnak számít ha azt vesszük,hogy nem volt izmom csak egy minimális?

Vagy ez a kar tök átlagos ilyen még olyannak is van aki nem gyúr?

2011. ápr. 19. 22:00
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
De miért?Képet elnézve tök kicsi
2011. ápr. 21. 11:18
 12/15 anonim ***** válasza:

Azért, mert majd ha lelassul szépen a fejlődésed, rájössz.

Nem tudom jobban elmondani, a lényeg, hogyha ezt tényleg 3 hét alatt csináltad, akkor ne hagyd abba, mert jól haladsz.

2011. ápr. 21. 12:10
 13/15 A kérdező kommentje:
Annyit még hozzátennék ami lehet lényeges információ,hogy 2 éve edzettem szépen,csak egy kisebb motoros baleset miatt ugrott az egész,azóta pihentetnem kellett,nem szabadott itt súlyokat meg erősítéseket csinálni így totál kigyengültem,de úgy tudom az izomnak van egy kevéske emlékezőképessége,lehet azért
2011. ápr. 21. 17:24
 14/15 A kérdező kommentje:
Amúgy 18 éves vagyok
2011. ápr. 21. 17:24
 15/15 anonim ***** válasza:
A 2 év sok idő, de fasza, hogy 2 év után is megvan az izommemória. Azt hittem ez csak kisebb intervallumokra érvényes.
2011. ápr. 21. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!