3 hét edzés után egy ilyen kar a nulláról kezdve jónak számít? (KÉPPEL)
Teljesen sima bicepszem volt egy nagyon minimális izommal
Három hete elkezdtem keményen edzeni CSAK OTTHON
A kérdés,hogy normális ütemben fejlődik vagy ez gyorsnak számít ha azt vesszük,hogy nem volt izmom csak egy minimális?
Vagy ez a kar tök átlagos ilyen még olyannak is van aki nem gyúr?
hogy lenne már átlagos? HÁROM HETE EDZEL!
nagyon jó! gratulálok! csak így tovább,robbanásszerű fejlődés!
ja amúgy 3 év múlva is tegyél fel képet
Ezt igy nem lehet eldonteni, kellene egy elotte kep is.
Nekem eleg vekonyka, de legalabb nincs rajta zsir, sok sikert neked!
GreenTea
Azt nézd hogy magadhoz képest mennyit fejlődsz. Van aki 40es karral bújik ki az anyjából.
Nem szedek semmit inkább nagyon sokat húzóckodom.
Eleinte alig bírtam 5-öt megcsinálni de nem adtam fel
Az első 3 napban maximum 20-30-at tudtam nagy nehezen megcsinálni,mindig 5X5-öt csináltam.
Aztán a második héten már naponta 2-szer 25-öt és most már napi 100at húzóckodom ,50db 180 fokos és 50db 90fokost
Emellett van ilyen kötelem azzal is eddzek de legfőképp a húzóckodás,nagyon nehéz a kezdet de hamar ráállt az izmom
A régi karom olyasmi volt mint a képen a JOBB oldali srácnak
Irrealis mennyisegu es gyakorisagu inger ez.Mi van,baratom,ciganyedzes?:)
Semmi ertelme minden nap tobb szazat huzodzkodni.Inkabb eddzel heti 3x,ha nem tudsz eljarni konditerembe,akkor ahogy elottem irtak,tolodzkodj,csinalj bortonguggolasokat,kitoreseket,szerezz be kezisulyzokat amikkel tudsz vallazni,stb.
A mennyiseg helyett inkabb a sulyt noveld,huzodzkodasnal logass le sulyt a derekadrol,es ugy nyomjad,az osszismetlestartomany legyen 25 es 50 kozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!