Mi lehet a baja a légpuskámnak?
Figyelt kérdés
Egy alsósaros légpuska aminek ha fel akarom húzni nem akad meg.Nem ejtettem le meg semmi csak lőttem vele aztán már nem birtam felhúzni.Szétszedni nem próbáltam, nem is hallottam hogy eltört volna benne valami?Megtudom javítani?Esetleg mennyibe kerülhet a javítás?2011. ápr. 16. 19:54
1/4 anonim válasza:
Nálam ugyan ez volt,és a papám szerelte meg.Azt mondta,hogy egy kis rugó ment tönkre benne,tett hejette egy tollból kiszedettet.Ez 10-éve volt,azóta is működik.
2/4 anonim válasza:
Az elsütőbillentyűnél kell lenni egy csavarnak(típustól függetlenül) Azon állítgass!
4/4 A kérdező kommentje:
igen, többek közt egy rugó tört el, meg pár más alakatrész,fegyvermester megcsinálta...
2011. nov. 23. 18:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!