29 évesen kezdem, étrenddel és tápkieggel! Van még rá esély hogy felpakoljak némi izmot?
Köszi! lehetek még "nagy"? eléggé el vagyok keseredve mert későn kaptam észbe,de azért csinálom rendesen.
nyilván Tóth Dani nem leszek,de egy alap jó izomzatot össze tudok hozni?
GreenTea
Az a helyzet, hogy ha jó a genetikád és még koxolsz is mellé, akkor a T. Dani szintje is elérhető. Persze nem 1-2 év alatt!
köszönöm szépen! mindent a bodybuilder.hu-ról tanultam,a maradékot meg tőletek! szép kis csapat alakult ki köztetek!
bírok itt mindenkit! :D
na ez rossz helyre ment! :DD leppurdnak ment volna! :D
kérdező,bocsi az offért! :)
Ha jol tudom Ronnie Coleman is csak 28 evesen kezdett el komolyan foglalkozni a testepitessel /mas kerdes h elotte amerikai focizott es mar akkor is komoly fizikuma volt/.
Van egy haverom aki 31 evesen kezdett el gyurni 80kilos atlagos testel ,semmilyen komolyabb sportmultja nem volt.Azota valamivel tobb mint 3ev telt el es most 100kg koruli ,48as karokkal ...persze koxolt eleget.
Szal ha komolyan veszed ,nekialsz rendesen edzeni ,rendesen kajalsz ,eleget pihensz .... es idovel majd koxolsz is ....akkor meg siman nagyon komoly fizikumod lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!