Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen erősítő gyakorlatok...

Milyen erősítő gyakorlatok vannak, amik nem eröltetik meg a hátat?

Figyelt kérdés
minden másra edzenék...
2011. ápr. 13. 21:03
 1/10 TOMAtm ***** válasza:
ha a derekadra célzol,sajna ki kell ábrándítsalak,mert a törzs izmai szinte minden gyakorlatnál megfeszülhetnek.
2011. ápr. 13. 21:20
 2/10 anonim ***** válasza:

GreenTea

Mi a helyzet a derekaddal, amiért nem akarod terhelni?

2011. ápr. 13. 21:49
 3/10 anonim ***** válasza:

Ha hason fekve internet pókerezel.Más nem nagyon.

Milyen sérülésed/problémád van?

2011. ápr. 13. 21:51
 4/10 A kérdező kommentje:
Nagyon fáj a hátam, korábban csak a derekam/keresztcsontom fájt. Elmentünk csontkovácshoz, rendberakott és jobb is lett a derekam, de most kb mindenhol sághol fáj. A nyakamtól a gerincem végéig. Próbálok egyenes háttal ülni, azt hallottam, hogy jó ha magzatpózban alszunk. Már nemtudok mit csinálni. Megin elfogunk menni, de ez már 2 hónapja tart. És így nem sportolhatok ami nagyon zavar. Hajolni, emelni se nagyon tudok. :/
2011. ápr. 13. 21:59
 5/10 anonim ***** válasza:

Háziorvostól kérj beutalót az ideggyógyászatra,ott csinálnak MR vizsgálatot és tudni fogod,hogy mi a probléma oka.

De a gerinctorna alap kellene,hogy legyen nálad,arra is mehetsz ingyen.

2011. ápr. 13. 22:09
 6/10 A kérdező kommentje:
Tudom, ezután fogok is járni gyógytornára, de amíg fáj nemkéne. Eddig nem volt ilyen probléem ezért nyilván nem volt alap, hogy járok gerinctornára. Lehet, hogy tényleg elmegyek orvoshoz, de az egyik barátnőmnek egyszer ilyen baa volt. Elment orvoshoz, nem tudtak semmit és a végén elküldték csontkovácshoz. Gondoltam megspórolom azt a kört.
2011. ápr. 13. 22:22
 7/10 A kérdező kommentje:
Amúgy nem a derekam, az egész gerincem fáj. A nyakamtól a gerincem végéig.
2011. ápr. 15. 16:04
 8/10 anonim ***** válasza:

Fordítva kellene.Amíg fáj addig kell minden nap gerinc tornázni.Nyújtja,lazítja,enyhén erősít,fájdalmat csillapít.

Ha már nem olyan kellemetlen,akkor elég minden másnap.

Amíg meg az ideggyógyász nem mondja meg a fájdalom konkrét okát,addig nem mennék csontkovácshoz.

2011. ápr. 15. 17:39
 9/10 anonim válasza:
én is javaslom hogy először nézesd meg szakemberrel!
2011. ápr. 15. 23:59
 10/10 A kérdező kommentje:
nemtudom, hogy jó öltlet-e eröltetni amíg fáj, alib bírok bármitis csinálni vele. most még valami rossz moztulat kéne és akkor végem...
2011. ápr. 16. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!