Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kis súlyzós edzés? Kis kézi...

Lee12 kérdése:

Kis súlyzós edzés? Kis kézi súlyzóval szeretném a karomat megedzeni (nem nagy kart akarok. Inkább kisebbet de keményet)

Figyelt kérdés
Ezt el tudnám érni kis kézi súlyzokkal (2 kg osokkal) Ha igen akkor inkább többet csináljak kis szériaszámban vagy kevesebbet nagy szériaszámban 15/f
2011. ápr. 12. 16:34
 1/10 anonim ***** válasza:
Szerintem 2 kilós súlyzóktól ne várj semmilyen fejlődést...
2011. ápr. 12. 16:42
 2/10 A kérdező kommentje:
Nem tudom..lehet igazad van..bár boxolok egy ideje és ott edzésen 1 kg-os súlyzókat használunk 4 perces időközönként váltjuk a gyakorlatot...ezért gondolom hogy valami haszna csak van
2011. ápr. 12. 16:55
 3/10 anonim ***** válasza:
Én 6 kilósokkal kezdtem, most már 12-esekkel csinálom konditeremben. (Otthon csak: koncentrált bicepsz, kalapács, kalapács-beforgatás, test előtt behúzás...) Amúgy pl. Decathlon-ban lehet venni frankó súlyzókészletet, aztán tudod otthon nyomni, nem kell a 2 kilósokkal sz@rakodni, az még egy csajnak sem elég..
2011. ápr. 12. 17:11
 4/10 anonim ***** válasza:

GreenTea

2 kilós kevés lesz. A box-ot ne téveszd össze a testépítéssel, teljesen más edzés.

2011. ápr. 12. 18:06
 5/10 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=9hAPQYLrusc&feature=share

ez kb akkor elég lesz???? bár az a baj vele hogy csak egy rúd van hozzá:S vagy az nem baj?

2011. ápr. 12. 20:22
 6/10 anonim ***** válasza:

GreenTea

Ez mi a tököm?

2011. ápr. 12. 20:46
 7/10 A kérdező kommentje:

XD megnéztem Decathlon honlapján azt ezt találtam

nagyon rossz??

2011. ápr. 13. 18:40
 8/10 anonim ***** válasza:

GreenTea

De mi ez egyáltalán? Valami nő épp koncertre megy? Szerintem valamit elb@sztál a linknél!:D

2011. ápr. 13. 19:24
 9/10 A kérdező kommentje:

a nővérem kicserélte a linket....hülye köcsög

erre gondoltam: [link]

2011. ápr. 14. 17:32
 10/10 anonim ***** válasza:

GreenTea

Ja ez már sokkal használhatóbb!

2011. ápr. 14. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!