A fogyókúra rovatosok megőrültek?
Figyelt kérdés
Eszméletlen,hogy mi megy ott...paprikakrémezés,rá fólia;szénhidrátnap;6 után nem kell enni;elég napi 1x enni jó sokat;ultrahangos zsírbontás...komolyan mondom legszívesebben gránátot dobálnék közéjük...olvasni nem hajlandóak,nem hogy gondolkodni,ha az ember ellátja őket jó tanácsokkal,akkor megsértődnek,és én vagyok a bunkó!Ez az!:D2011. ápr. 12. 16:23
11/15 TOMAtm válasza:
nem érted őket meg az a baj.nekik most kell karcsúnak lenni,nem fél év múlva,nyakukon a jóidő stb. és pánikolnak.nem tudsz jót mondani nekik.fogadd el hogy az értelem megszűnik ha egy nő külsejéről van szó.ha azt mondanád h reggelire egyél meg az argentin XY növény korai virágából 3at és mellé azt ehetsz egész nap amit akarsz mert nem szívódik fel a tápanyag,és emellé 3-4 nap alatt 30 kilót tudsz fogyni és olyan leszel alakra mint Rubint Réka,akkor őrülten keresnének a neten h honnan lehet megrendelni azt a szart miközben imába foglalnák a neved,amiért megmentetted őket idén nyárra.
12/15 anonim válasza:
már a fogyókúra szó is hülyeség.. aki fogyni vagy szálkásítani akar az diétázik és nem fogyókúrázik... sajnos az a sok ember aki abba a rovatba írja jobbnál jobb kérdéseit még csak azt sem tudja, hogy mire való egy megtervezett diéta, mert a tv-ben csak bekap egy pár bogyót elmegy szaunázni és már le is van fogyva, vagy pedig napokig nem eszik és azért fogy le... ahhoz hogy valaki lentebb vigye a testzsír%-át az akaraton és kitartáson kívül csak egy kis matek meg biológia kell, de ahhoz meg túl lusták hogy használják a józan eszüket
13/15 anonim válasza:
GreenTea
Egy ideig én is próbáltam segíteni nekik, és az még ok hogy elküldik a fenébe azt, aki lebassza őket és elszidja a jó kurv@ életbe, de én teljesen normálisan magyaráztam el, mit hogy kéne és ennek ellenére is le lettem izomagyú barmozva. Tehát a véleményem az, hogy b@sszák meg magukat a fogyatékos balf@szok!
14/15 anonim válasza:
Engem amiatt a rovat miatt 4x tiltottak ki.
Tehát én lesz@rom mindet. Szopjanak tevét. Amúgy h4x0r mondta meg a tutit. Hogy a kövérek tudják mi kell a fogyáshoz, nem egy testépítő, csak rájuk kell nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!