Egy ilyen testet kb. mennyi idő elérni?
Figyelt kérdés
Tudom,hogy egyénfüggő és sokmindenen múlik,de jó kajával,tápkieggel(fehérje,vitamin)körülbelül hány év lenne? Most 72kg és 180cm vagyok,3 hónapja edzek,eddig sokat nőttem.Főleg a comb érdekelne. http://www.youtube.com/watch?v=jGQjAKXS0e8&feature=related 2011. ápr. 10. 12:13
1/10 anonim 

válasza:

GreenTea
Ezt viszonylag hamar el lehet érni, de azért nem hónapok alatt. A lába kiemelkedő, jó genetikával gyorsan elérhető az is.
2/10 A kérdező kommentje:
Mire annyi idős leszek mint ő,elérhetem?
2011. ápr. 10. 12:58
3/10 anonim 

válasza:

GreenTea
Mennyi idős vagy most? Mert ezt nem írtad.
4/10 A kérdező kommentje:
Jah bocs,15 vagyok.
2011. ápr. 10. 13:41
5/10 anonim 

válasza:

Ha odaadoan ,alazatosan csinalsz mindent ..masfel-ket ev allat siman elered ezt ,meg jobb is leszel.Szerinetm ez semmi exrtra.
kis kocsog nemis tom minek filmezi magat ,majd ha 5x igy fog kinezni akor filmezheti magatd ,addig nalam ez szanalmas kategoria.
7/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. ápr. 10. 16:26
8/10 anonim válasza:
szerintem 1.5- max 2 év
de nem értem miért kell leszólni a srácot szerintem jól néz ki a srác teste, sőt még csak 17 éves ezt is figyelembe kell venni....még sok mindent elérhet 17 évesen még énis csoffadt voltam
9/10 anonim 

válasza:

En nem a sracot szoltam le ,hanem azt h videozza magat edzes kozben mint a "nagyok" .pedig ilyen testet szerintem szanalmas videozni es feszegetni kamera elott.
10/10 A kérdező kommentje:
Én azokat a p@csfejeket tartom szánalmasnak,akik edzenek 2 hónapot és feszengenek.Szerintem 17évesen szép eredmény+ http://www.youtube.com/watch?v=RAtKJwAV7DY&feature=related még versenyző is,ahogy elnézem.
2011. ápr. 10. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!