Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A kar tényleg 64 óra alatt...

A kar tényleg 64 óra alatt regenerálódik?

Figyelt kérdés
Hallotam ilyet a terembe személyi edzők beszéltek egymással erről beszéltek.Karom főleg bicepszem nagyon elvan maradva minden izmomhoz képest szóval ha tényleg így van bevezetem heti 2x megedzem.Egyébként ha valaki tudja és van ideje leírhatná hogy melyik izom hány nap alatt regenerálódik.Olyat hallotam még hogy a mell-hát az 8 nap alatt
2011. ápr. 9. 22:19
 1/6 anonim ***** válasza:

GreenTea

Lehet hogy kell neki ennyi idő a teljes regenerálódásra.

2011. ápr. 9. 22:26
 2/6 anonim ***** válasza:

Miért pont 64 óra alatt? Nem 63, vagy 65?

A szövetek regenerálódó képessége teljesen egyénfüggő, valamint még ezer dologtól függ.

Ez olyan, mint a reklámban: a mosogatószer a kórokozók 99,999 %-át elpusztítja.

2011. ápr. 9. 22:31
 3/6 A kérdező kommentje:
Akkor a lényeg, hogy még ha nekem nemis regenerálódna annyi idő alatt akkor gáz ha edzek rá 2x 1 héten? Volt akinek bevállt és hátha nekemis
2011. ápr. 9. 23:17
 4/6 anonim ***** válasza:

GreenTea

Próbáld ki neked bejön-e! De azért ne eddzed túl!

2011. ápr. 9. 23:20
 5/6 anonim válasza:
Próbáld megy úgy, hogy a két kar edzés között 72 óra elteljen
2011. ápr. 10. 10:17
 6/6 anonim ***** válasza:

Ez sokmindentol fugg ,tobbek kozott attol is hogy milyen egy karedzesed.

Regebben sokszor csak ugy lazan ezdegettem ,es akkor siman eleg volt 48oraa teljes regeneralodasra ... de mostanaban csak 1x edzek egy izmot hetente de full kemenyen ,en azt tapasztalom h mell 5-6 nap ...hát,láb 4-5 nap....bic,tric 3-4 nap .... vallam pedig a leggyorsabban ,2nap utan teljesen frissnek erzem.

De ez fugg az etrendetol,hogy mennyit pihensz ,milyen tapkieget hasznalsz stb.

Es azt ne felejtsd el h a karizmok reszt vezsnek a az osszes tobbi izomcsoport ezdésében is ..kivetel láb.

En ezert ugy csinalom hogy mell,hát,vállat mindig bic,tric elott edzem ,azt tbbonyire az utolso edzesnapokra hagyom. es aztan legalabb 2nap pihenő.

2011. ápr. 10. 14:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!