Megköszönhetem a hozzáértőknek a rengeteg hasznos tanácsot?
Szeretnék köszönetet mondani a szorgalmas válaszadóknak,mert végre,sok év szenvedés után,sikerült változtatni az életmódomon!:D Természetesen az én akaraterőmre is szükség volt,így magamnak is köszönöm!:D
Nagyjából két hete kezdtem el olvasgatni a butábbnál butább kérdéseket,és az azokra érkezett válaszokat...nagyon sok hasznos információt sikerült összeollóznom,így bátran vágtam neki az életmód-váltásnak.:)
Másfél hete egészségesebben táplálkozom,sokat mozgok(bár eddig is sportoltam,de a sok szemét kaja bizony nem volt hasznomra...),és elegendő mennyiségű folyadékot fogyasztok(szégyen,nem szégyen,ezelőtt a napi 1-1,5 litert nem nagyon haladtam meg)...
Tehát másfél hét,de az eredmény elképesztő!
Sokkal jobb a közérzetem,energikusabb vagyok,kitartóbb lettem,szebb a bőröm,picikét formásabb is vagyok...:)
Azt hiszem,hogy nem is tudnám meghálálni a jótanácsokat,hiszen az egészségnél nincs fontosabb,aki kicsit is tiszteli saját magát,az tesz is érte nap mint nap...szóval csak annyit mondhatok,hogy köszönöm-köszönöm-köszönöm mindenkinek,aki ezen az oldalon türelmesen válaszolgat a tudatlan népnek!:D
Remélem,hogy nem gond,ha olyan 1-2 hetente beszerkesztek ide egy hasonló írást,ennyit megérdemelnek azok,akik ismeretlenül is segítettek egészségesebb életet élni!:)
Tiszteletem kedves válaszolók!
Köszönöm Neked is kedves mrolympia!
Te is sokban hozzájárultál kitörő örömömhöz!:D
Na hát, ha a bunkóknak köszönöd, akkor nekem is jár, mert naponta 10-szer megkapom ezt a jelzőt. Egyébként van egy BIZTOS módja annak, hogy tudja az ember, hogy itt kik értenek a táplálkozáshoz, diétához stb. A %-uk 60-70 körül mozog, és még véletlenül sem éri el a 80-at :)
Akik 80 felett vannak, azok ezek: "jaj nagyon ügyi vagy, csak már 6 után ne egyél! Sok sikert! Ja, és igyál sok almaecetet!" meg "jaj a Level diéta nagyon jó, ügyi vagy! és olvasgasd a femina.hu-t, jaj sok sikert jaj! puszi" Na őket minden cucuka imádja. Mi meg leírjuk, hogy nyomiságot csinálnak, és talán meg kéne tanulni táplálkozni, aztán jön a lepontozás. Még jó, hogy ez nem változtat semmin :D
Neked sok sikert!!!
Épp testben,épp lélek...
Hajrá,sok sikert és jó egészséget!
Jó ezt hallani, én is hasonló dolog előtt állok.
Szívesen olvasnék arról hogy jutottál el idáig.
GreenTea
Ha én is segítettem, akkor igazán nincs mit!:)
Gratulálok és sok sikert a továbbiakban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!