Most kezdek egy Susta kúrát, és olyan környezetbe élek, hogy esténként rendszeresen beszoktunk szívni. Ez miben befolyásolja vagy befolyásolja-e a Susta hatását?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 6. 18:36
1/12 bix válasza:
semmiben. úgysem marad meg majd rajtad a kúrából lószar se, de talán kevesebb pénzed lesz fűre. mit tolsz mellette? hogyan vezeted fel? mivel vezeted le? milyen lesz a kajád? az edzésterved? mióta edzel? mostani méretek? súly, életkor, kar, mellkas, comb legalább
2/12 A kérdező kommentje:
19éves vagyok régebben edzettem 2évet akkor is pörgettem a sustat daceval,mostis ugyan igy tervezem most fél éve edzek de nem nagyon akar a suly meglendülni,85 kilóvagyok most,pontos méreteket nemtudok most mondani
2011. ápr. 6. 18:55
3/12 A kérdező kommentje:
de igazábol a kérdésem annyi hogy lehet-e igy edzeni hogy mellette pörgetem a mojt.
2011. ápr. 6. 19:02
4/12 bix válasza:
miért ne lehetne? lehet heroin mellett is... éhségre nem lesz panasz, a fű elvben a hormonszintedet nem befolyásolja, így nagy gond nem lehet, persze ha némi szövődmény kialakul... hát onnantól magadra vess. én alapból se tépnék, testépítés mellett főleg nem, kox mellett pedig végképp nem...
6/12 anonim válasza:
Kaját kéne rendberakni, nem sustát nyomni. Egész egyszerűen nem hiszem el, hogy fél év edzés után, 85 kilósan nem tudnál naturálban fejlődni. Aki komolyan veszi ezt a sportot, és fejlődni akar, az meg eleve nem füvezik, iszik, cigizik, stb. Fogalmam sincs, hogy a fűnek milyen hatásai vannak a susta mellett, de amit csinálsz az teljesen f@szság, ettől függetlenül.
7/12 anonim válasza:
pontos élettani hatást nem tudok, de ha szívsz nem veszed komolyan az edzést. ha meg nem veszed komolyan az edzés minek a susta? persze amit kúrában vagy addig tök jó lesz, de amint kiürülsz úgy megállsz a növésben, sőt még össze is mész. így fas*zság....
8/12 anonim válasza:
fa*szág az egesz ,es te is egy igazi győkér vagy , az ilyenkre szokták azt mondani h szánalmas.
Ezek a testepites szegyenei ,az ilyenek miatt van olyan megitelese ennek a sportnak amilyen.
L*faszt se edzettel még,l*faszt se tudsz az edzesrol a kajarol.De 17 meg 19 evesen susta meg deca...ez igen ....gratulalok!!
Amikor en eloszor koxhoz nyultam ,8eve edzettem ,naturalba 100kilo voltam .... ilyenkor ESETLEG van ertelme a koxnak.
A legjobb tanacs amit neked adni tudok hogy :
HAGYD A F*SZBA EZT SPORTOT!!!
9/12 anonim válasza:
Egyébkent meg önmagaba sustat tolni az lohúgy.Ez nem kúra.
Legalabb 2 anyagot erdemes kombinalni + a vegen levezetesre vmit,azaz egy jo kura legalabb 3 anyagbol all.
10/12 A kérdező kommentje:
OKÉ de nem ez érdekel csak annyi hogy a mojt szerintetek rakjam le vagy mehet mellette.nem az okoskodásra vagyok kináncsi,elsösorban olyan emberek válaszára akik hasonló helyzetbe vannak mint én
2011. ápr. 7. 11:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!