Hogy tudnám kihozni magamból?
Sziasztok! :)
3-4 hónapja járok konditerembe heti 5x alkalommal,minden a helyén van, étrend,pihenési időközök de én úgy érzem hogy valamit rosszul csinálok mert eddig kb semmi nemlátszik a vasak emelgetéséből kiflyólag külsőleg .( legalábbis szerintem)
Szóval most beújjítottam 100% L-Glutamint és vettem 5kg-s kiszerelésben 100%Whey Proteint,talán ezekkel valami formásodást is elérnék.
A hasizmot szeretném elsősorban kiépíteni, ami az erőfeszítéseim ellenére eddig nemsokat mutatott kinézetre (napi 3 féle hasizom gyakorlat 5x25 ös szériákkal), esetleg most glutaminnal és proteinnel valamicskét egy olyan 3-4 hónap alatt látszani,formásodni fognak az izmok,esetleg valami más javaslat?
180cm/69kg
Nemkiröhögni még fejlődök:D
1 hete vettem meg a 100% Whey Protein-t remélem majd olyan nyár közepére valami kinézetet összehozok...mert mondom, a súlyok azok rendben vannak minden téren,próbálom leterhelni az izmokat (kevesebb ismétlés, nagyobb súlyok).
Erről a MyoMax Professionalrol mit gondoltok ?
Esetleg még ez jó lenne reggeli helyett illetve vele eggyütt fogyasztani?
hát igen, 23kg az nem kis súlyfelesleg...3hónap alatt ennyi ment le...
Köszi, majd alakulni fog tudom,csak idő kérdése ;)
GreenTea
Írtam már hogy egyenlőre fölösleges neked a MyoMax, de ha nagyon sok pénzed van, és nagyon szeretnéd akkor vehetsz egyet! Jó termék, MRP, tehát elméletileg lehet vele helyettesíteni egy étkezést is.
Én továbbra is a tejsavó+zab összeállítást ajánlom, ha szeretnél reggel tápkieget használni.
tudom, csak éppen elküldtem amikor még nemláttam hogy írtad:) (Nem,nincs annyi feles pénzem hogy MyoMax-ot vegyek,ha nemszükséges feleslegesen nemdobok ki rá pénzt,egyenlőre elég a 100% whey úgygondolom.)
Remélem meghozza majd a tömegelés az eredményét egyszer a közeljövőben, addig is próbálkozok:)
úgy gondoltam hogy most 1. a tömegnövelés, utána ha pedig az már megvan ledolgozom 100%L-Glutaminnal + fehérjével.
Remélem ez így jó lessz.
GreenTea
Tömegelés után ne kezdj azonnal szálkásítani. Használd ki a plusz tömeget, eddz nagyobb súlyokkal, amikor már elég jónak érzed a formád akkor mehet a diéta!
:)
most megy fekve szériában 67kg ami ugye majdnem a testsúlyom (nemtudom hogy most ez a súlyomhoz képest jó,vagy rossz e ),jólenne ezt felvinni olyan 70-75kg ra és úgygondolom akkor már mehet:)
Tömegelésnél mitgondoltok hány kg lenne az ideális hogy jobban fejlődjek ilyen téren és utána kezdjek szállkásítani, 75 kg kb?
GreenTea
Testtömeged felett kéne szériázni. A helyedben 85 kilóig meg sem állnék!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!