Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy tudnám kihozni magamból?

Hogy tudnám kihozni magamból?

Figyelt kérdés

Sziasztok! :)

3-4 hónapja járok konditerembe heti 5x alkalommal,minden a helyén van, étrend,pihenési időközök de én úgy érzem hogy valamit rosszul csinálok mert eddig kb semmi nemlátszik a vasak emelgetéséből kiflyólag külsőleg .( legalábbis szerintem)

Szóval most beújjítottam 100% L-Glutamint és vettem 5kg-s kiszerelésben 100%Whey Proteint,talán ezekkel valami formásodást is elérnék.

A hasizmot szeretném elsősorban kiépíteni, ami az erőfeszítéseim ellenére eddig nemsokat mutatott kinézetre (napi 3 féle hasizom gyakorlat 5x25 ös szériákkal), esetleg most glutaminnal és proteinnel valamicskét egy olyan 3-4 hónap alatt látszani,formásodni fognak az izmok,esetleg valami más javaslat?

180cm/69kg

Nemkiröhögni még fejlődök:D

[link]

2011. ápr. 4. 21:30
1 2
 1/20 A kérdező kommentje:
16/F azt kifelejtettem:)
2011. ápr. 4. 21:37
 2/20 anonim ***** válasza:
Ha 3-4 hónap alatt ide jutottál,akkor valami nagy gáz lehet.A kérdésből ítélve nincs tömegnövelő étrended és kb itt halt el az egész.Ne várj csak kiegészítőktől fejlődést.Glutamin fölösleges ilyen szinten még. [link] ezt olvasd el!
2011. ápr. 4. 21:39
 3/20 anonim ***** válasza:

GreenTea

Milyen az étrended? Attól hogy szerinted rendben van, még nem biztos hogy úgy van az! A kockahashoz diétázni kell és aerob edzést végezni. Neked most inkább tömegelned kellene!

A tápkiegekről azért nem írok, mert még nem tudom milyen étrended van. Tehát várom azt...

2011. ápr. 4. 21:41
 4/20 A kérdező kommentje:

Én az étrendel tisztában vagyok , napi 7 étkezésem van és ahogy kiszámoltam a builderen a kalóriabevitelem több mint amennyit elégetek,nem kardiózok csak aerob mozgásformákat végzek.

Visszatérve a hasizom témára, tudom hogy egyénfüggő de mikorra várjam a látható változást?

2011. ápr. 4. 21:45
 5/20 anonim ***** válasza:
Írd le kérlek,hogy mit eszel egy nap.
2011. ápr. 4. 21:46
 6/20 A kérdező kommentje:

Tessék itt az étrendem, várom hol van benne a hiba:

1. étkezés: Barnakenyér, 3 tojás, alma

2. étkezés: csirkemell filé,rizs,vegyes zöldségek

3.étkezés:csirkemell filé,rizs,vegyes zöldéségek

4.étkezés:gyümölcsök,tojásos szendvics

EDZÉS: 1,5-2 óra - edzés után 100%whey protein (azért gondoltam a glutaminra mert aztmondják a hasizom kiépítésére és sejttérfogat növelésére is jó..)

5.étkezés:hal,rizs,zöldsaláta

6.étkezés:soványtúró,joghurt

+ lefekvés előtt 100%Whey Protein

2011. ápr. 4. 21:51
 7/20 A kérdező kommentje:
Bocsi, elszámoltam "csak" 6 étkezésem van.
2011. ápr. 4. 21:52
 8/20 anonim ***** válasza:

GreenTea

Egész jó. Reggelire mondjuk inkább zabot ennék a kenyér helyett, de tényleg korrekt. A glutamin szerintem is fölösleges volt. Azért írhatták, -bár nem tudom hol- hogy kockahasra jó, mert egy versenydiétának az egyik alapja, hogy folyamatos amino ellátása legyen az izmoknak. De most neked a tömegeléshez nem fog kelleni.

2011. ápr. 4. 21:57
 9/20 A kérdező kommentje:

Köszi.

Ajánlották még a Myomax Professionalt (Scitec) a reggeli helyett, illetve vele eggyütt...nemtudom mennyibe számítana, "jó lenne de elhanyagolható" ezt mondták rá...

Lehet az is közbejátszik az izmok fejlődésében hogy egy elég nagy súlyfelesleget le is adtam ezelőtt, és ugye akkor a tömegelés időszak nemrég kezdődött el...véleményetek?

2011. ápr. 4. 22:03
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

GreenTea

Jó a Myomax reggeli helyett, de teljesen fölösleges. Reggelire ihatsz egy adag fehérjét zabbal is, de neked egész jó a jelenlegi reggelid is.

Az meg hogy sokat fogytál ez előtt, és most kezdtél tömegelni egyértelművé teszi, hogy most így nézel ki. Tömegelj rendesen és meglesz az eredménye!

2011. ápr. 4. 22:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!